Drukwerk opmaken

Voor je bedrijf heb je waarschijnlijk (regelmatig) drukwerk nodig. Denk hierbij aan promotiemateriaal zoals visitekaartjes, flyers, brochures en posters. Om ervoor te zorgen dat jouw drukwerk er tussen uit springt en voldoet aan de juiste aanleverspecificaties van een drukker, is het verstandig dit professioneel te laten opmaken. Drukwerk opmaken doe je daarom bij Nouk-san. Ik ben ontwerper met hart voor jouw zaak. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf opvalt en dat jouw bestanden drukklaar gemaakt worden.

Werkwijze drukwerk opmaken

Bestanden drukklaar maken

Heb jij drukwerk nodig voor je bedrijf? Het is handig om eerst stil te staan bij het doel hiervan. Als het bijvoorbeeld gaat over het achterlaten van je contactgegevens, is een visitekaartje genoeg. Wil je graag promotie maken voor een bepaalde dienst zijn flyers misschien handiger. Voor uitgebreide informatie over een product is een folder of brochure meer op zijn plek. Hierover gaan we in gesprek.

Met de informatie die je me tijdens dit gesprek, de opmaakspecificaties van de drukker en de inhoud die je aanlevert, ga ik vervolgens aan de slag met het opmaken van het drukbestand. Hierbij is het uiteraard mogelijk om jouw bestaande huisstijl te gebruiken. Je krijgt van mij een conceptversie die nog aan te passen is in de twee correctierondes die daarna volgen. Zodra het definitieve ontwerp staat, krijg je het opgemaakte drukbestand van mij aangeleverd volgens de specificaties van de drukker. Ook geef ik advies over het soort papier indien van toepassing.

Soorten drukwerk

Er bestaan allerlei soorten drukwerk. Zo heb je verschillende promotiematerialen om jouw bedrijf mee ‘in the picture’ te zetten. Denk aan het visitekaartje, de flyers en de brochures die ik hierboven noemde. Daarnaast zou je kunnen denken aan reclametechnieken zoals banners en spandoeken

Ik kan verpakkingsmaterialen drukklaar voor je maken. Tape, dozen, inpakpapier… het is geen probleem. Ook denk ik graag met je mee op en rondom relatiegeschenken. Bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid zoals een jubileum of kerst. Hieronder vallen veel verschillende mogelijkheden, van papier tot textiel. Ik doe het graag voor je.

Kosten bestanden drukklaar maken

Het drukklaar maken van je drukwerk kan ik voor je doen vanaf €65. Tarieven van de meest reguliere en meestgevraagde soorten drukwerk staan hieronder weergegeven. Zoek je iets anders? Neem dan contact met mij op voor een offerte.

Visitekaartje: vanaf €75
Briefpapier: vanaf €65
Envelop: vanaf €65
Ansichtkaart: vanaf €250
Stickers: vanaf €65
Flyer: vanaf €100
Folder / brochure: vanaf €150
Poster: vanaf €100
Spandoek: vanaf €150
Advertentie: vanaf €65

Wil je dat het ik drukwerk ook voor je regel? Geen probleem. Ik functioneer dan als tussenpartij tussen jou en de drukker zodat jij hier geen zorgen over hebt. Hiervoor reken ik mijn uurtarief van €65 exclusief btw per uur. De kosten van het drukwerk komen hier bij op.

Wil je graag samen aan de slag? Neem contact met mij op voor een offerte. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken!

Winkelwagen
Scroll naar boven