Zwarte prullenbak in witte badkamer

10 februari 2017

Zwarte prullenbak in witte badkamer

Ik woon in een huurhuis. Ik heb dus niet veel bewegingsvrijheid om onder andere de keuken, de wc en de badkamer onder handen te nemen. Robert vindt dit niet zo’n probleem, maar ik schop er nog wel eens tegenaan… daarom schep ik wel genoegen in nieuwe woonaccessoires of meubels voor deze ruimtes. Met deze keer een zwarte prullenbak voor in onze badkamer!

Zwarte prullenbak in witte badkamer

Zwarte prullenbak

Wij hebben thuis in vrijwel iedere benodigde kamer een prullenbak staan: de keuken, de wc en de badkamer. Alle drie met grijze aspecten. De prullenbak in de badkamer was echter al een tijdje kapot en vies. Daarbij vond ik hem niet zo mooi. Toen Brabantia aanbod om een review te schrijven over een prullenbak, was ik daarom meteen enthousiast. Allereerst zouden wij één voor de keuken uitzoeken, maar wij konden niet echt een vinden die in onze keuken paste. Daarom hebben wij zwarte prullenbak pedaalemmer newlcon voor in de badkamer uitgezocht! Hij is kleiner dan onze vorige, maar ziet er wel mooi uit en gelukkig hoeft er niet enorm veel troep in. Daarbij breekt hij – net als de vorige – het witte in onze badkamer. Nog een voordeel is dat je van de deksel niet schrikt als hij dichtgaat door de soft-closure techniek.

Zwarte prullenbak in witte badkamer

Witte badkamer

Zoals je kunt zien om de foto’s, is onze gehele badkamer wit. Met uitzondering van een blauw douchegordijn en onze nieuwe zwarte prullenbak. Persoonlijk heb ik hier niet veel problemen mee, hoewel ik misschien iets meer zwart en/of houtkleur erin zou willen plaatsen. Omdat wij wel keuze hebben in meubels, zou ik hiermee nog graag in de toekomst aan de slag gaan (nadat ik onze slaapkamer nog verder onder handen heb genomen). Een nieuw douchegordijn en twee kasten, zowel voor naast de machines als onder de wasbak. Neutraal, maar toch iets meer kleur! Wat zouden jullie aanraden?

Zwarte prullenbak in witte badkamer

Pedaalemmer Newlcon is verkrijgbaar bij Brabantia voor €29,95.

Deze review bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door Brabantia. Lees mijn disclaimer met betrekking tot deze blogposts.