Zelfgemaakte 3D vakantie koelkastmagneet

Verzamel jij, net als ik, van iedere vakantie magneten? Leuk! Onze koelkast hangt al vol met magneten uit Griekenland en Italië, maar ook gewoon van de waddeneilanden. Dit jaar ben ik nog niet op vakantie geweest (het plan is om in november naar een warm land te gaan), maar toch hangt er een nieuwe magneet! Weliswaar van een oude vakantiefoto, maar ik maakte hem zelf als DIY voor HobbyHandig: een 3D vakantie koelkastmagneet.

3D vakantie koelkastmagneet

Aangezien het augustus is, leek het mij leuk om mijn blogpost op HobbyHandig deze week te benutten voor een vakantie DIY. Aangezien ik zelf nog niet op vakantie ben geweest, had ik hier voor mijn eigen blog nog niet echt aan gedacht. Natuurlijk is back to school ook een handig item op het moment, maar hier komt vanaf morgen een reeks van op Nouk-san… dus dat wilde ik niet gebruiken. Het thema vakantie was dus een fijne optie voor iets origineels!

Allereerst zocht ik op Pinterest voor wat inspiratie rondom DIY met vakantiefoto’s, maar ik kon niet echt iets vinden. Toen ik iets uit de koelkast wilde pakken, kwam het idee voor een zelfgemaakte 3D vakantie koelkastmagneet in me op! Ik wist namelijk dat ik nog dubbelzijdig tape had liggen doordat ik in de vakantie heb opgeruimd. Ik ben hier meteen mee aan de slag gegaan. De benodigdheden en uitleg staan op HobbyHandig, veel DIY plezier! :)

Zelfgemaakte 3D vakantie koelkastmagneet 2

HobbyHandig

Ik ben blogger bij HobbyHandig! Eens in de drie weken schrijf ik hier over DIY. Net als op mijn eigen blog kan dit allerlei thema’s hebben: interieur, cadeau en nog veel meer. Iedere dinsdag dat er een blogpost verschijnt, plaats ik deze ook op mijn blog met verwijzing (en eventueel achtergrondverhaal). Met dit keer dus een 3D vakantie koelkastmagneet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven