Zalando: kartonnen bewaarboxen

Zalando Boxen

Advertorial

Wie bij Zalando denkt aan het spotje, begrijp ik helemaal. Wie bij Zalando denkt aan kleding en schoenen, snap ik tot zekere hoogte. Hoewel ik eerst ook nooit zo aangetrokken was tot de webwinkel, kwam ik laatst tot de ontdekking dat er ook andere artikelen bij de webwinkel verkrijgbaar zijn, zoals woonaccessoires. Uiteraard blijven mode en schoenen de hoofdartikelen bij Zalando, maar dit zijn zeker praktische en leuke spulletjes om je huis mee te decoreren.

Onder de categorie ‘wonen’ zijn er artikelen te vinden voor in de slaapkamer en woonkamer, maar ook de badkamer en de keuken. Eigenlijk gewoonweg voor het gehele huis. Zo zijn er verschillende bureauaccessoires te verkrijgen, maar ook lampen en spiegels. Op zoek naar een leuke fotolijst? Bij Zalando ben je daarvoor ook op het goede adres. Daarbij zijn er ook tuinspulletjes te koop, net als klokken en wekkers. En helemaal voor in huis, zo zie je maar weer.

Bij Zalando bestelde ik een aantal dozen. Ik had eerst nog niet echt een bestemming voor deze opslagruimte, net zomin als de inhoud al bepaald was. Ik was overigens ook eventjes vergeten dat ze dozen in elkaar gezet moesten worden. Geen probleem verder, maar ik vond het wel een erg klein pakketje in een enorm grote doos met voor de rest vooral lucht en plastic.

Zalando Boxen

Het duurde eventjes voordat ik doorhad hoe ik de dozen precies in elkaar moest zetten. Gelukkig was alles al voorgevouwen, maar toch was het een best helse klus. Drie van de vier boutjes gingen er zonder enige problemen in, maar bij iedere doos gaf het laatste gaatje wat problemen helaas. Niet even goed op elkaar afgesloten. Toen ik alle vier dozen in elkaar had, dit duurde misschien drie kwartier, had ik wel wat last van mijn vingers. Verder vond ik er vrijwel meteen een mooie bestemming voor: de ansichtkaarten die niet in het kaartenrek pasten en de enveloppen van het postpapier van de webwinkel. Nu staan ze op de plank naast al het andere papierwaar. Ik moet alleen het labeltje nog even toevoegen zodat ik gelijk kan zien wat waar in zit, maar hier verwacht ik geen problemen bij. Een erg handig dozensysteem, de laatste twee moeten nog worden gevuld!

Zalando Boxen

3 gedachten over “Zalando: kartonnen bewaarboxen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven