Xenos krijt- en kurktape

Krijt- en kurktape Xenos

Tegenwoordig zijn er allerlei tapes verkrijgbaar. In verschillende kleuren, maar ook patronen en materialen. Bij de Xenos ging ik laatst even shoppen en daar kwam ik kurk- en krijttape tegen! Dát wilde ik wel eens proberen…

De kurk- en krijttapes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, namelijk een brede en een smalle. Bij de smalle tapejes krijg je er twee per set. Er zit één meter op de kurktape en drie meter op de krijttape.

Krijt- en kurktape Xenos 2

De krijttape is niet alleen mooie zwart, het is ook écht mogelijk om er op te schrijven. Ik heb dit geprobeerd met een stift, maar ook potlood. Niet gewoon wit, maar echt specifiek voor krijtborden. Erg leuk om op bakjes, potjes e.d. te plakken en erop te schrijven wat erin zit, bijvoorbeeld. Maar ook voor een cadeau of iets anders! Niet alleen tekst, maar ook drabbles. Het handige van de tape is dat je het op formaat kunt knippen. Zeker omdat er twee formaten zijn!

Krijt- en kurktape Xenos 3

De kurktape is een dikker dan normale tapejes, maar voor kurk is het nog best dun. Er kan wel iets in worden geprikt, maar dit zal dan wel op een zachte achtergrond gedaan moeten worden. Op de harde achtergrond zal er niks blijven zitten, helaas, tenzij je meerdere lagen plakt natuurlijk. Bij deze tape zit er een plastic vel achter dat je los moet maken voordat je plakt. Het is echter wel nodig om voorzichtig te zijn met de kurk, want het is vrij fragiel. Toch is het wel leuk om te gebruiken en ik ben blij dat ik het heb aangeschaft!

Met de kurk- en krijttape heb ik ook een leuke DIY gemaakt. Dit is grotendeels waarom ik de brede tapes heb aangeschaft, aangezien het idee bij de Xenos in me op kwam. De DIY komt morgen online op het blog. Alvast veel knutselplezier!

De kurk- en krijttape is verkrijgbaar bij Xenos voor €2,79 per brede rol of set van twee normale tapejes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven