Wreck This Journal #2

10 april 2013

Wreck This Journal

Wreck This Journal van Keri Smith was een tijdje populair. Nu zie ik het niet meer zoveel online, maar bij mij lag hij nog altijd in de boekenkast. Dus pakte ik het boekje er weer eens bij. Opnieuw merkte ik hoe zonde ik het vind om ‘ruw’ met een boek om te gaan, hoewel het nu de bedoeling is. Toch heb ik weer een aantal pagina’s verpest, hoewel ik sommige echt niet over mijn hart kon verkrijgen…Wreck This Journal

Ik was enorm bang dat ik de volgende pagina raken. Dat is toch zonde? Ik vond één bladzijde al meer dan genoeg.

Wreck This Journal

Een gemakkelijk oplossing, alleen zat daarna mijn hele vinger onder grijze vlekken.

Wreck This Journal

Hier heb ik nog wel de meeste moeite mee: wie knipt en scheurt er nou in een boek? Ik heb niet alle strookjes gedaan, anders wilde de bladzijde helemaal niet meer normaal…

Wreck This Journal

Ha! Dat is niet zo moeilijk. Dacht ik, want de rondjes zijn niet bepaald helemaal rond. Misschien een volgende keer beter!


Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*