Wreck This Journal #1

jan 29, 2013

WreckThisJournal

Het is een he-le tijd geleden, en ik hoop dat het dramatisch over komt, dat ik het boekje Wreck This Journal kocht. Ik ging er trouw mee aan de slag en dat is tot nu toe nog steeds het enige dat ik ermee heb gedaan. Daarom een overzichtje van de pagina’s die al gebruikte pagina’s. Misschien dat ik binnenkort het creatieve werk in het boekje weer eens op pak. Hoewel ik dat eerst toch een beetje zonde vond, heb ik er nu stiekem toch ook wel even zin in!

De voorkant van het boekje, mooi toch? De tape geeft ergens ook wel aan wat het boekje inhoudt, toch?

Tja, ik had misschien iets mooier kunnen kleuren… maar hé, de pagina is wel gekleurd!

Met dezelfde inkt van de vorige pagina, lees: een markeerstift, een vingerprint. Aan de handprint ben ik nog niet toegekomen…

Gelukkig is het boekje niet bedoelt om netjes te zijn of mooie tekeningen te maken.

Ik hoop dat de pagina daarna niet is geraakt…

Ik moet toegeven dat ik nog niet alle pagina’s heb genummerd… slecht hè? Toch binnenkort eens doen, als ik toch weer bezig ben.

10 Reacties

 1. Zo leuk!
  Mijn Wreck This Journal ligt al een tijdje gesloten op tafel.
  Ik heb er al veel in gewerkt, maar mijn creatieve buien zijn de laatste tijd ver te zoeken.

  Antwoord
 2. Dit lijkt me erg leuk! is het de bedoeling dat je elke keer een opdracht op de blz doet?

  Antwoord
  • Ja klopt! Een heel boekje vol :)

 3. Ik ken het! Ik heb er ook eens een gekocht en ben heel fanatiek aan de slag gegaan en ook dat is het enige wat bij mij is gedaan. Heeel af en toe pak ik eens het boekje erbij en doe ik een kleur opdracht of zo.

  Antwoord
 4. Ik heb het ook nog ergens liggen, inderdaad. Misschien ook maar weer een erbij pakken.

  Antwoord
 5. Ik wilde er pas weer aan beginnen, aan mijn wtj, maar tevergeefs. Een andere keer weer proberen.

  Antwoord
 6. Haha wat een toeval, ik heb een tijdje terug ook een beginnetje gemaakt over een blogje over dit boekje. Ik heb hem al een hele tijd maar ook de mijne is nog lang niet vol. Toevallig heb ik hem vanmorgen in mijn schooltas gegooid, je weet immers maar nooit…

  Antwoord
 7. Best grappig maar ik vroeg me af wat kun je er eigenlijk mee?

  Antwoord
  • Ik denk dat het vooral gewoon leuk is ;)

 8. Ik ken het wel, maar heb het niet. Wel heel leuk!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *