Woordbanner van A little lovely company

Woordbanner van A Little Lovely Company

Behalve kleuren is er nog een rage in papierland (noem je het zo wel, ach nou ja, maakt ook niet uit): woordbanners! Veel webwinkels hebben hem in hun assortiment en gebruiken het voor (sfeer)foto’s. Enkele maanden terug kreeg ik er één geleverd bij Goodie Goodbox, dus die besloot ik maar eens te proberen.

Allereerst: wat veel bannertjes met letters en tekens zeg! Ik had niet verwacht dat er zoveel in een pakket zouden zitten. Misschien komt dit omdat ze kleiner uitvallen dan ik had verwacht, of misschien kan ik beter zeggen smaller. Qua stevigheid en vorm van letters e.d. kwamen mijn verwachtingen wel uit, maar dit komt omdat ik ze al eerder heb gezien op internet bij foto’s van anderen.

Woordbanner van A Little Lovely Company 1

Na even zoeken naar de juiste symbolen die ik wilde gebruiken, want dat kan even duren als je alles op een hoopje hebt leer gelegd, ging ik aan de slag. Eigenlijk wijst het voor zicht: gaatjes maken, die gelukkig al voorgesneden zijn, en een pinnetje erdoor heen doen die je kunt splitsen aan de achterkant zodat het bleef zitten. Ik had simpelweg de naam van mijn blog, dus ik had maar 10 stukjes. Toch moet je er wel een beetje geduld voor hebben, want het is niet zomaar klaar. Ik was dus best blij toen mijn banner klaar was. Ophangen maar!

Woordbanner van A Little Lovely Company 2

Er wordt touw bij het pakketje geleverd zodat je de banner kunt ophangen, maar ik heb gewoon plakband gebruikt, omdat de banner maar tijdelijk aan de muur hangt. Daarbij hangt hij zo ook wel mooi vind ik! Oh ja, ik vraag me trouwens af of er genoeg pinnetjes voor alle letters zijn, dus je kunt niet alleen in één keer gebruiken. Maar: de banners zijn gemakkelijk in en uit elkaar te zetten.

De letterbanner is verkrijgbaar voor €11,95 bij A little lovely company.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven