Winnen: producten uit 2013

23 januari 2014

Winnen producten 2013

Ik krijg regelmatig pakketjes thuisgestuurd met daarin producten die ik zelf heb gekocht, maar ook producten die ik krijg om te reviewen. Ik gebruik echter niet alle artikelen die ik krijg toegestuurd nadat ik er een blogje over heb geschreven. Of ik heb er een dubbel, dat kan ook. Producten uit de goodiebox gebruik ik ook niet allemaal, dus daarom: een winactie!

Uit de producten die ik in 2013 heb gekregen (stiekem ook één van 2014) heb ik een aantal producten geselecteerd die ik normaal gesproken wegstop in een doos in de kast. Ik doe er niets mee, dus daarom verloot ik deze graag onder mijn bezoekers. Hieronder staan twee pakketten die ik weg geef. 

Winnen producten 2013 (pakketje 1)

Pakket #1

Het eerste pakketje bestaat uit een leuke kaart van Fientje & co, een kalender plus envelop van Wow! For you, een buisje met confetti van Oh so pretty party en een notitieboekje van Mulk. Deze komen voornamelijk uit de goodiebox van Goodie Goodness, verder heb ik de kaart dubbel en dus doe ik jullie hiermee graag een plezier.

Winnen producten 2013 (pakketje 2)

Pakket #2

Dit pakketje bestaat uit een ansichtkaart van Hey Yasmin!, een oranje schrift uit een goodiebox van Goodie Goodness, een notitieblok van Artasja en een vaandeltje van Oh so pretty party. Half uit de goodiebox, half gekregen door middel van reviews.

Wat moet je doen om te winnen? Laat een berichtje achter met welk pakket jij graag zou winnen en tweet het volgende (indien geen Twitter, vermeld dit in je reactie): “Ik maak kans op één van de twee pakketjes met gekregen en goodiebox producten bij @Nouksan. Kijk op: https://nouk-san.nl/winnen-producten-uit-2013/”.


Secured By miniOrange