Winnen: HEMA stationery

HEMA stationery winactie

De HEMA, een winkel die praktisch in iedere stad wel te vinden is. Daarbij is het een veelzijdige winkel, want je kunt er van alles vinden. Van kleding tot knutselspullen. Voor het laatste en voor de stationery kom ik vooral in deze winkel, vooral omdat het heerlijk simpel is qua design vaak. En daar houd ik wel van. Hou jij ook van de HEMA? Lees dan snel verder!

Namens ‘Uit met korting‘ mag ik namelijk leuke spulletjes van de HEMA weggeven! Nog leuker is dat ik de artikelen zelf mocht uitzoeken. Nu hebben jullie vanochtend kunnen zien welke spullen ik allemaal heb gehaald. Hiervan ga ik een deel weggeven in een leuk pakketje aan één van mijn bezoekers. Maar… niet in de originele verpakking! Waarom niet? Ik wilde een keer een leuke mix weggeven, daarom heb ik een aantal leuke spulletjes uitgezocht die ik leuk zou vinden en een deel hiervan voor de winactie beschikbaar gesteld.

HEMA stationery winactie

Wat zit er in het pakketje? Een grote stempel met bloemetjes, maar ook een stempelpakketje met verschillende kleine stempels en een inktpad. Dit is de eerste mix, want er zitten figuurtjes en teksten in, dit is normaal apart. Ze zitten wel in de originele verpakking, want ik heb de helft beschikbaar gesteld. Daarbij is er ook masking tape, namelijk bloemetjes en fluor oranje. Wel in de originele verpakking, maar wederom samengesteld. Om heerlijk creatief bezig te gaan!

HEMA stationery winactie

Daarnaast heb ik nog een leuk notitieboekje gescoord. En om meteen te kunnen schrijven ook nog twee pennen, beiden uit verschillende setjes. Gewoon, voor de variatie. Om heerlijk te kunnen schrijven (op vakantie)!

Actie!

Wat kun je winnen? Het door mij samengestelde pakketje ter waarde van €11,30 uit de stationery lijn van de HEMA. Wat moet je hiervoor doen? Laat een reactie achter dat je meedoet en indien je Twitter hebt (zo niet, laat dit weten in dezelfde reactie), tweet het volgende: “Ik maak kans op een stationery pakket van de HEMA bij @Nouksan. Kijk op https://www.nouk-san.nl/winnen-hema-stationery”.

De winactie loopt tot en met 23 juli in verband met mijn vakantie. Op 24 juli maak ik de winnaar bekend, het liefst verzend ik deze dag het pakketje nog (anders wordt het na mijn vakantie). Over de uitslag door middel van lootjes kan niet worden gecorrespondeerd. 

27 gedachten over “Winnen: HEMA stationery”

 1. Wat leuk! Ik heb vanochten idd je filmpje gekeken en dat zag er al super uit! Ik weet dat je altijd alles vrolijk inpakt dus ben benieuwd wat je hiermee doet! Ik doe dus graag mee

 2. Wat een leuke spulletjes allemaal, kan ik als knutselfanaat wel gebruiken!
  Daarom doe ik graag mee en hoop natuurlijk dat ik win!
  De Tweet is al geplaatst!
  Groetjes van een creatieve Nouksan-fan!

 3. Dit is echt een leuke winactie!
  Ik heb een penvriendin en deze spulletjes zullen mijn brieven heel mooi aken :)
  Je maakt men penvriendin en ik er mee blij! ;)
  Jammergenoeg heb ik geen Twitter dus kan ik het niet tweeten altans zou ik het heel graag gedaan hebben…

  Xx Mo Xx
  Oh ja,ik doe mee! En ik volg je natuurlijk al lang.

 4. Hoi
  Anouk
  leuk winactie
  heb geen twitter meer
  Geinig om lekker in de mix te doen

  Wens vast een hele fijn vakantie

  mariska

 5. Ik vind de Hema een hele leuke winkel! En deze winactie dus ook :) Ik doe graag mee, maar heb helaas geen Twitter.

 6. Leuk! Ik koop ook heel vaak spullen van de HEMA, zo een leuke winkel! Ik heb twitter en ik heb het getweet op @yasminestyle_ Hoop dat ik win! Liefs

 7. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee, ik heb alleen geen twitter, sorry! Een tijdje terug heb ik ook leuke dingen gekocht bij de Hema, maar deze stempels zaten daar niet bij. Super, dat je dit mag weggeven zeg.

 8. Ik doe heel graag mee met de winactie (ben gek op Hema spulletjes) en ik heb twitter!! :-) @annemarieuit

 9. Dat leuke pakket wil ik graag winnen!
  Ik zit op Twitter (achter een slotje) en ben daar @bvhaastrecht :-)

 10. Ooooo mooi! Krijg al veel stempelzin als ik dit Hemapakket zie. Zou dit graag winnen!!! Geen twitteraar…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven