Winnen: HEMA stationery

18 juli 2013

HEMA stationery winactie

De HEMA, een winkel die praktisch in iedere stad wel te vinden is. Daarbij is het een veelzijdige winkel, want je kunt er van alles vinden. Van kleding tot knutselspullen. Voor het laatste en voor de stationery kom ik vooral in deze winkel, vooral omdat het heerlijk simpel is qua design vaak. En daar houd ik wel van. Hou jij ook van de HEMA? Lees dan snel verder!

Namens ‘Uit met korting‘ mag ik namelijk leuke spulletjes van de HEMA weggeven! Nog leuker is dat ik de artikelen zelf mocht uitzoeken. Nu hebben jullie vanochtend kunnen zien welke spullen ik allemaal heb gehaald. Hiervan ga ik een deel weggeven in een leuk pakketje aan één van mijn bezoekers. Maar… niet in de originele verpakking! Waarom niet? Ik wilde een keer een leuke mix weggeven, daarom heb ik een aantal leuke spulletjes uitgezocht die ik leuk zou vinden en een deel hiervan voor de winactie beschikbaar gesteld.

HEMA stationery winactie

Wat zit er in het pakketje? Een grote stempel met bloemetjes, maar ook een stempelpakketje met verschillende kleine stempels en een inktpad. Dit is de eerste mix, want er zitten figuurtjes en teksten in, dit is normaal apart. Ze zitten wel in de originele verpakking, want ik heb de helft beschikbaar gesteld. Daarbij is er ook masking tape, namelijk bloemetjes en fluor oranje. Wel in de originele verpakking, maar wederom samengesteld. Om heerlijk creatief bezig te gaan!

HEMA stationery winactie

Daarnaast heb ik nog een leuk notitieboekje gescoord. En om meteen te kunnen schrijven ook nog twee pennen, beiden uit verschillende setjes. Gewoon, voor de variatie. Om heerlijk te kunnen schrijven (op vakantie)!

Actie!

Wat kun je winnen? Het door mij samengestelde pakketje ter waarde van €11,30 uit de stationery lijn van de HEMA. Wat moet je hiervoor doen? Laat een reactie achter dat je meedoet en indien je Twitter hebt (zo niet, laat dit weten in dezelfde reactie), tweet het volgende: “Ik maak kans op een stationery pakket van de HEMA bij @Nouksan. Kijk op https://nouk-san.nl/winnen-hema-stationery”.

De winactie loopt tot en met 23 juli in verband met mijn vakantie. Op 24 juli maak ik de winnaar bekend, het liefst verzend ik deze dag het pakketje nog (anders wordt het na mijn vakantie). Over de uitslag door middel van lootjes kan niet worden gecorrespondeerd. 


Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*