Winnen: HEMA stationery

jul 18, 2013

HEMA stationery winactie

De HEMA, een winkel die praktisch in iedere stad wel te vinden is. Daarbij is het een veelzijdige winkel, want je kunt er van alles vinden. Van kleding tot knutselspullen. Voor het laatste en voor de stationery kom ik vooral in deze winkel, vooral omdat het heerlijk simpel is qua design vaak. En daar houd ik wel van. Hou jij ook van de HEMA? Lees dan snel verder!

Namens ‘Uit met korting‘ mag ik namelijk leuke spulletjes van de HEMA weggeven! Nog leuker is dat ik de artikelen zelf mocht uitzoeken. Nu hebben jullie vanochtend kunnen zien welke spullen ik allemaal heb gehaald. Hiervan ga ik een deel weggeven in een leuk pakketje aan één van mijn bezoekers. Maar… niet in de originele verpakking! Waarom niet? Ik wilde een keer een leuke mix weggeven, daarom heb ik een aantal leuke spulletjes uitgezocht die ik leuk zou vinden en een deel hiervan voor de winactie beschikbaar gesteld.

HEMA stationery winactie

Wat zit er in het pakketje? Een grote stempel met bloemetjes, maar ook een stempelpakketje met verschillende kleine stempels en een inktpad. Dit is de eerste mix, want er zitten figuurtjes en teksten in, dit is normaal apart. Ze zitten wel in de originele verpakking, want ik heb de helft beschikbaar gesteld. Daarbij is er ook masking tape, namelijk bloemetjes en fluor oranje. Wel in de originele verpakking, maar wederom samengesteld. Om heerlijk creatief bezig te gaan!

HEMA stationery winactie

Daarnaast heb ik nog een leuk notitieboekje gescoord. En om meteen te kunnen schrijven ook nog twee pennen, beiden uit verschillende setjes. Gewoon, voor de variatie. Om heerlijk te kunnen schrijven (op vakantie)!

Actie!

Wat kun je winnen? Het door mij samengestelde pakketje ter waarde van €11,30 uit de stationery lijn van de HEMA. Wat moet je hiervoor doen? Laat een reactie achter dat je meedoet en indien je Twitter hebt (zo niet, laat dit weten in dezelfde reactie), tweet het volgende: “Ik maak kans op een stationery pakket van de HEMA bij @Nouksan. Kijk op https://www.nouk-san.nl/winnen-hema-stationery”.

De winactie loopt tot en met 23 juli in verband met mijn vakantie. Op 24 juli maak ik de winnaar bekend, het liefst verzend ik deze dag het pakketje nog (anders wordt het na mijn vakantie). Over de uitslag door middel van lootjes kan niet worden gecorrespondeerd. 

27 Reacties

 1. Ik doe graag mee met de winactie! (En heb geen twitter.) Wat een leuk idee ook trouwens om de stetjes en tape te mixen! :)

  Antwoord
 2. Wat leuk! Ik heb vanochten idd je filmpje gekeken en dat zag er al super uit! Ik weet dat je altijd alles vrolijk inpakt dus ben benieuwd wat je hiermee doet! Ik doe dus graag mee

  Antwoord
  • Dankjewel! Dat komt goed, hihi :)

 3. Wauw, wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee :D Ik heb de tweet geplaatst (Charile96)

  Antwoord
 4. Leuke actie! Ik doe graag mee :)

  Antwoord
 5. Aaaaaaaah die zijn leuk! Ik doe mee!

  Antwoord
 6. Ik doe graag mee, en ik heb getweet! :)

  Antwoord
 7. Super leuke win actie, doe zeker mee. Heb helaas geen twitter.

  Antwoord
 8. Wat een leuke spulletjes allemaal, kan ik als knutselfanaat wel gebruiken!
  Daarom doe ik graag mee en hoop natuurlijk dat ik win!
  De Tweet is al geplaatst!
  Groetjes van een creatieve Nouksan-fan!

  Antwoord
 9. Dit is echt een leuke winactie!
  Ik heb een penvriendin en deze spulletjes zullen mijn brieven heel mooi aken :)
  Je maakt men penvriendin en ik er mee blij! ;)
  Jammergenoeg heb ik geen Twitter dus kan ik het niet tweeten altans zou ik het heel graag gedaan hebben…

  Xx Mo Xx
  Oh ja,ik doe mee! En ik volg je natuurlijk al lang.

  Antwoord
 10. Hoi
  Anouk
  leuk winactie
  heb geen twitter meer
  Geinig om lekker in de mix te doen

  Wens vast een hele fijn vakantie

  mariska

  Antwoord
 11. Ik vind de Hema een hele leuke winkel! En deze winactie dus ook :) Ik doe graag mee, maar heb helaas geen Twitter.

  Antwoord
 12. Wat een gave winactie! Ik ben fan van de Hema! Tweet heb ik ook gedaan (daanilondon)

  Antwoord
 13. Wat een onwijs leuke winactie! Ik doe mee, en heb net getweet :)

  Antwoord
 14. Ik doe heel graag mee en heb Twitter, dus heb even getweet. :)

  Antwoord
 15. Leuk! Ik koop ook heel vaak spullen van de HEMA, zo een leuke winkel! Ik heb twitter en ik heb het getweet op @yasminestyle_ Hoop dat ik win! Liefs

  Antwoord
 16. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee, ik heb alleen geen twitter, sorry! Een tijdje terug heb ik ook leuke dingen gekocht bij de Hema, maar deze stempels zaten daar niet bij. Super, dat je dit mag weggeven zeg.

  Antwoord
 17. Ik doe heel graag mee met de winactie (ben gek op Hema spulletjes) en ik heb twitter!! :-) @annemarieuit

  Antwoord
 18. Ik doe mee, leuk!
  En ik heb geen twitter…

  Antwoord
 19. Dat leuke pakket wil ik graag winnen!
  Ik zit op Twitter (achter een slotje) en ben daar @bvhaastrecht :-)

  Antwoord
 20. Ik doe zeker mee, super leuk!
  heb helaas alleen geen twitter..
  liefs x

  Antwoord
 21. Check! Op Twitter staat het bericht! @EvalineAllijn.

  Antwoord
 22. Ooooo mooi! Krijg al veel stempelzin als ik dit Hemapakket zie. Zou dit graag winnen!!! Geen twitteraar…

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *