WIN! YourSurprise valentijn sneeuwbol

25 januari 2016

Het is alweer bijna tijd voor Valentijn… tijd om leuke cadeautjes in te slaan of zelf te maken! YourSurprise heeft een combinatie van de twee: je koopt een cadeautje, maar je kunt hem helemaal naar eigen wens maken. Op die manier is het wel gekocht, maar toch nog persoonlijk. Ik mocht een sneeuwbol proberen!

YourSurprise

Het online programma van YourSurprise om het cadeau te persoonlijken, werkt vrij gemakkelijk. Je kiest een product uit en meteen kun je starten met het ontwerpen. Je kunt uit thema’s kiezen die al zijn ontworpen, maar je kunt ook je eigen foto’s (erbij) pakken. Ik heb een combinatie gedaan van een foto (met zwart/wit filter) en een kleine illustratie bij de sneeuwbol. Speciaal voor Valentijn, want in plaats van sneeuw is hij gevuld met rode hartjes. Gewoon, om het te proberen en omdat de kleuren goed bij elkaar pasten. De sneeuwbol werd vrij snel verwerkt en geleverd.

YourSurprise valentijn sneeuwbol 2

Sneeuwbol

Online op YourSurprise is de sneeuwbol natuurlijk al te bekijken, maar bij het uitpakken kwam ik er (pas) achter dat het een van plastic was waar de onderkant vanaf kan om de foto in te doen. Dat is ook niet raar voor die prijs, maar ik vond het wel jammer. Het is overigens daarom nog wel een leuk cadeau voor zomaar (zoals Valentijn ook is in mijn ogen). Een pluspunt is dan dat de foto die erin zit mooi is gedrukt. Precies zoals ik het wilde, ook al zou ik ‘love’ iets meer naar boven hebben geplaatst als ik wist dat het er zo uit kwam te zien. De kleuren zijn mooi en de foto is scherp (ook door de ‘gel’ voor het sneeuweffect heen), top!

YourSurprise valentijn sneeuwbol 3

Bij het testen en het fotograferen van de sneeuwbol heb ik natuurlijk het effect van de sneeuwbol ook geprobeerd. Leuk toch, om ermee te schudden en daarna alle hartjes zien vallen? Het kostte me moeite om het effect voor Valentijn vast te leggen op beeld omdat de hartjes enorm snel op de bodem lagen. Alsof het materiaal ervoor iets te zwaar is. Het voordeel van het schudden is wel dat de hartjes zich verspreiden over de bol: er blijft hier en daar wat zweven, ook als de rest van de hartjes al gedaald zijn. Dat heeft wel een leuk effect!

De sneeuwbol met hartjes (en twee andere effecten) is verkrijgbaar vanaf €12,95 bij YourSurprise.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

Winnen!

Van YourSurprise mag ik eenzelfde sneeuwbol ook weggeven! Leuk, om jouw geliefde te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Laat een reactie achter aan wie je hem zou geven en waarom en maak kans! Voor extra kans deel je deze blogpost op social media. De winactie loopt tot 5 februari 2016 om 23.59 uur.