WIN! Pakketje van Paper Thin Love

Nét nadat Paper Thin Love vorige maand haar virtuele deuren opende, kreeg ik een mailtje van Michelle. Of het mij leuk leek om een actie te organiseren in samenwerking met de webwinkel. Ja, natuurlijk! Ik vind het altijd leuk om papierwaren te mogen ontvangen. En misschien nog wel leuker om het weg te mogen geven!

Paper Thin Love winactie 2

Paper Thin Love

De webwinkel Paper Thin Love bestaat uit papieren producten, voornamelijk op het gebied van DIY en goodies. Je zou het ook kantoorartikelen kunnen noemen die net iets mooier en leuker zijn! Het assortiment bestaat uit onder andere stickers, stempels, touw en zakjes. Allerlei papierwaren om lekker zelf mee aan de slag te gaan dus! Daar kun je toch nooit genoeg van hebben, toch? Ook is er washi tape, labels, inkt en papierclips te verkrijgen. Genoeg materiaal om je uren mee te vermaken, denk ik.

Paper Thin Love is voor mij een typische webwinkel voor snailmail. Als ik zelf papierwaren aanschaf, zou ik namelijk sneller gaan voor kaarten en notitieboeken. Maar voor snailmail (of eventueel om te swappen) zou ik er wel leuke papieren producten kunnen scoren! De schattige vintage mini envelopjes bijvoorbeeld. Maar ook de kraft labels en het bakkerstouw trekt mij wel. En het leuke is dat ik zulke spulletjes niet alleen zelf heb ontvangen, maar ook mag weggeven!

Paper Thin Love winactie 3

Winnen!

Wat kun je winnen? Alle producten van Paper Thin Love die op de foto’s in deze blogpost staan! Het gaat dus om stempels met inkt, verschillend stickers, mini envelopjes, twee mini glazen potjes, bakkerstouw en labels. Om heerlijk mee te DIY’en, bijvoorbeeld voor snailmail of een swap! Hoe kun je kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is een reactie achter te laten met wat jij met het pakketje zou doen! En als je deze winactie wilt delen op social media, zou dat erg leuk zijn.

De winactie verloopt op 17 juli om 23.59 uur.

Paper Thin Love winactie 4

25 gedachten over “WIN! Pakketje van Paper Thin Love”

 1. Ohhh wat een geweldig leuk pakketje en ik zou er een leuke swap van maken voor mijn vriendin die ik via bloggen heb leren kennen en al 10 jaar mijn vriendin is (we houden beide van frobelen en onze meiden ook). Leuke winactie!!

 2. O leuk zou het zelf gebruiken voor snailmail. En misschien leuke kadootjes van maken samen met me dochter en zo leuk.

 3. Wat een leuke winactie ?. Ik wil heel graag kans maken op dit mooie DIY pakket . Altijd leuk om iemand te verassen met een zelf gemaakte creatie ?

 4. Wat een super leuk pakket! Ook ik waag een kansje. Ik zou een snailmail maken voor een vriendin van mij die al een hele tijd opgenomen is in een verzorgingshuis. Ze heeft zoveel pech gehad de laatste tijd dat ze echt iets verdient waar ze van opvrolijkt!

 5. Marie Schreurs

  Oh super leuk! Ik doe mee! Vermits het back to school seizoen er weer aankomt, is het leuk om mijn schoolspulletjes ermee op te pimpen :)

 6. Wat een leuk pakket! En wat een leuke blog heb jij, ik ga je zeker volgen! Wat ik ermee zou doen: mooie kaartjes maken voor m’n schoonzusje. We sturen elkaar elke week een zelfgemaakt kaartje, zo leuk om te doen :-)

 7. Via Paperthin hier terecht gekomen en ooh wat ben ik blij! Dit is right up my alley! Dat ik je nog niet eerder heb gevonden is mij een raadsel! Ik ben momenteel bezig met een Cheer up box voor een vriendin van mij die er flink doorheen zit. Gezien zij in England zit kan ik natuurlijk niet 123 langs en een emailtje is natuurlijk snel maar kan absoluut niet op tegen snail mail post!! En dit pakket zou mij onwijs helpen om haar Cheer up box extra speciaal te maken! Inclusief letter in a bottle!!

 8. Dit is zo’n leuk pakket. Ik ben nieuw in dit wereldje, maar ik vind het zo leuk. Ik krijg meteen een hoop inspiratie om creatief te zijn als ik dit pakket zie, dus het zou heel leuk zijn om het te winnen! Duimen maar!

 9. Dat is weer een tof pakketje, ik doe graag mee. Ik zou het gebruiken om mijn nichtje op Aruba post te sturen en voor projectjes als echte post is cool mee te versieren. En natuurlijk voor de verjaarscadeautjes. :)

 10. Super leuk! Het pakketje zou ik gebruiken voor snailmail, cadeautjes en misschien dat ik er ook nog wel iets mee kan in de klas. Het zou helemaal goed terechtkomen. :)

 11. Wat een leuk pakketje zeg! Ik heb onlangs pas het fantastische fenomeen van snail mail ontdekt en zou graag er ook zelf mee beginnen. Ik dacht namelijk dat het een extra leuke manier zou zijn om te communiceren met de lezers van mijn blog en hopelijk ook met de lezers van mijn boek dat binnenkort verschijnt :)

 12. Bianca Schrijft

  Het lijkt me een heel leuk pakketje om te ontvangen en ik heb ook wel ideeën wat ik er me zou willen doen. Genoeg leuke projecten om de spullen bij te kunnen gebruiken.

 13. Leuke dingen naar mijn penvriendin sturen,
  Ze heeft het momenteel zwaar te verduren.
  Gezondheidsklachten en aldoor pijn,
  Dan is leuke post krijgen juist zo fijn.
  Het lijkt me fantastisch om haar te verrassen,
  Vind Paper Thin Love daar perfect bij passen!
  Oh wat hoop ik dat ik geluk heb en win,
  Vandaar dat ik dit rijmpje verzin.

 14. Wauw ik ga moois maken en dan ook andere er blij mee maken met mijn creaties bijv. Een kaartje voor een ziek kindje die ik ken

 15. Wat een mooi pakket! Ik had nog niet eerder gehoord van deze winkel, maar misschien moet ik iets vaker daar kijken…
  Ik ben vooral heel benieuwd naar de stempels, die zien er bijzonder uit! Ik zou dit pakket gebruiken voor snailmail, maar ook voor mijn nieuwe schoolspullen voor het aankomende jaar. Ik vind het altijd weer geweldig om mijn boeken en schriften te kunnen versieren en deze spulletjes zouden daar ook nog eens goed bij passen!

 16. Dit pakket zou ik heel graag willen winnen. De komende weken zit mijn been nog in het gips, ben dus totaal niet mobiel. Een beetje afleiding met het maken van snailmail zou erg fijn zijn!

 17. Leuk, weer een winactie.
  En deze bevat zo’n leuke spulletjes om mee te knutselen dat ik het niet kan laten om toch weer mee te doen. Je weet maar nooit wanneer je geluk hebt.

  (Een van jouw borduurarmbanden is trouwens al af. Daar staat vandaag een blog over online.)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven