WIN! Korting bij Karakter Prints

Karakterprints

Hoewel ik zelf meer met papier bezig ben, vind ik stempels ook erg leuk. Ik gebruik ze soms voor creaties, bijvoorbeeld op papier! Maar ik kwam ook iemand, namelijk Bart Heesen, tegen online die een echte passie voor stempels en prints heeft. Deze passie komt tot uiting in zijn bedrijf Karakterprints.

Hoewel Bart altijd al een voorliefde voor grafische vormgeving, is hij niet afgestudeerd als ontwerper. Hij werkt in de zorg en heeft daarnaast zijn eigen webwinkel om stempels en prints te verkopen die hij zelf maakt (met een drukpers). Hoe is Bart na al die aan de slag gegaan? Het begon met het geboortekaartje voor zijn zoon die hij zelf ontwierp, maar wel naar de drukker stuurde. Door bij andere drukkers in de leer te gaan en langzaamaan zelf enkele drukpersen aan te schaffen, kon Bart Karakterprints creëren. “Ik vind het bijzonder om op deze machines te mogen werken en techniek uit het verleden te combineren met hedendaagse elementen,” geeft hij aan.

Karakterprints 1

Wat maakt de prints van Karakterprints zo authentiek? De combinatie van mooi papier, vette inkt en relief. Daarnaast leerde Bart zichzelf ook om stempels te maken. Hij maakt deze op basis van een ontwerp of idee van een klant. Bart vertelt: “Ik probeer me te onderscheiden door de stempels aan te bieden op stempelblokjes gemaakt uit bijzondere stukken resthout van een lokale meubelmaker.” Ook hierbij speelt authenticiteit de boventoon: het resultaat is namelijk iedere keer anders wanneer de stempels worden gebruikt. De stempels van Karakterprints kunnen overigens ook op ander materiaal dan papier worden gebruikt, zoals hout en beton.

Karakterprints 2

De ambacht van Bart lijkt me enorm mooi. Zijn passie voert duidelijk de boventoon. Dit is ook te zien op de website door middel van teksten en beeldmateriaal. Zijn motto: “crafted with care”. Dat is toch wel het mooiste dat er bestaat in het creatieve vak!

Winnen!

Van Bart mag ik 5 kortingsbonnen weggeven van €10 per stuk. Wil jij meedoen aan de winactie? Tweet het volgende: “Ik maak kans op een kortingsboc t.w.v. €10 bij @Nouk-san voor @Karakterprints! Kijk snel op https://www.nouk-san.nl/win-korting-bij-karakter-prints” en laat een reacties naar jouw tweet achter (als je Twitter hebt).

De winactie verloopt op 15 april op 23.59 uur.

7 gedachten over “WIN! Korting bij Karakter Prints”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven