WIN! Denksport magische kleurblok voor kinderen

Denksport magisch kleurblok

Sinds Denksport kleurboeken heeft geïntroduceerd, staat mijn blog vast op de lijst. Erg leuk, want kleuren vind ik helemaal niet erg. Het magische kleurboek is echter voor kinderen, dus daagde ik mijn stageklas uit om enkele kleurplaten in te kleuren. Zij hebben me dus geholpen om een review te schrijven voor dit kleurblok!

Denksport magisch kleurblok 1

Aan de binnenkant van de kaft staat een uitleg over tovertekeningen. Met dikke lijnen staat er één tekening weergegeven, maar door de plaat te kleuren komt er geheel andere kleurplaat uit. In deze post zijn er geen platen gekleurd omdat deze op school liggen in de vakken van de kinderen als een dubbelzijdige A4 kleurplaat. Tussen iedere tovertekening zit een mandalakleurplaat met soms een speciaal effect door een object buiten de mandala.

Denksport magisch kleurblok 2

Denksport magisch kleurblok 3

Op de voorkant van de tovertekening staat een tekening weergegeven, maar de cijfers geven de kleuren aan die je moet kleuren. Als je dit hebt gedaan, krijg je de kleurplaat die hierboven is te zien. In dit geval blijft het poppetje hetzelfde, maar vaak verandert deze mee. Eigenlijk is het simpelweg misleiding! De kinderen uit mijn stagegroep vonden het enorm leuk om de kleurplaat te maken. Althans, het overgrote deel. Sommigen houden nu eenmaal sowieso niet zoveel van kleuren. Zij hebben twee andere kleurplaten gedaan overigens. De eerste keer kwamen ze hem trots tonen dat het gelukt was. Sommigen vonden het vreemd dat de kleurplaat uiteindelijk heel anders was, maar toch vonden zij dit wel cool.

Denksport magisch kleurblok 4

Ook een kleurplaat als mandala met speciaal effect: een duiker er boven en een schatkist die niet symmetrisch is in het midden. Dit is een leuke toevoeging, omdat het weer eens iets anders is. Op de mandala werd ook enthousiast gereageerd door de kinderen. Het zijn wel echte kleurplaten voor kinderen voor iets oudere kinderen naar mijn idee. Kinderen van 6 jaar zitten in groep 3 en ik weet niet of zij die beheersing al hebben om zo netjes te kleuren. Voor de kinderen uit mijn stagegroep zijn 8 of 9 jaar en het lukte hen wel. Wat ook handig is, zijn de scheurlijnen bovenaan iedere kleurplaat zodat ze gemakkelijk uit het blok kunnen worden gehaald, bijvoorbeeld om te kopiëren zoals ik heb gedaan!

Het magische kleurblok is van Denksport is verkrijgbaar voor €4,25.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

Winnen!

Van Denksport heb ik een extra exemplaar gekregen om weg te geven aan één van mijn bezoekers! Wil jij dit magische kleurblok winnen? Laat een reactie achter samen met de link naar jouw tweet (indien je Twitter hebt) met de tekst: “Ik maak kans op het magische kleurblok van Denksport bij @Nouksan! Kijk snel op https://www.nouk-san.nl/win-denksport-magische-kleurblok-voor-kinderen/!”

De winactie loopt af op 31 maart om 23.59 uur.

4 gedachten over “WIN! Denksport magische kleurblok voor kinderen”

  1. Suzanne van der Kamp

    Helaas heb ik geen Twitter. Maar ik wil wel graag meedoen! Leuk voor in mijn stageklas, de kinderen kunnen wel wat uitdaging gebruiken.
    Dus ja, ik doe mee en maak graag kans op het magische kleurblok van Denksport bij @Nouksan!

  2. Wauw! Super leuk.. Nog nooit gezien.
    Dit zou mijn neefje echt geweldig vinden, dus ik doe graag mee!
    Ik heb helaas geen twitter..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven