WIN! Denksport: logisch tekenen en kleuren

Denksport logisch kleuren en tekenen

Denksport is een bekende naam voor mensen die van puzzels houden, maar intussen ook voor Nouk-san: eerder mocht ik al – samen met mijn oude stagegroep – kleurboeken proberen. Normaal, maar ook magisch. Nu komen ze met logisch kleuren en tekenen. Eerst voor volwassenen, maar nu ook voor kinderen. Mijn oude stagegroep ging ermee aan de slag!

Denksport logisch kleuren en tekenen 1

Denksport logisch kleuren en tekenen 2

Wat verstaat Denksport onder logisch tekenen en kleuren (voor kinderen)? Er staan vier soorten in het boekje. Allereerst een punt tot punt tekening waarbij je de kleurplaat zelf afmaakt. Natuurlijk is deze ook nog in de kleuren als je hiermee klaar bent! Daarnaast heb je een plaat met allerlei cijfers, waarbij ieder cijfer tot een bepaalde kleur behoort. Ook heb je nog zo’n plaat, maar waarbij er bepaalde vormen in de hokjes getekend moeten hebben (kan met iedere kleur, maar in principe wel één kleur). Als laatste heb je een gewone kleurplaat, voor het kleurplezier. Fijne variatie! Bovendien voor ieder wat wils, want ieder kind kon zo zijn eigen favoriet kiezen (kopieën uiteraard).

Denksport logisch kleuren en tekenen 3

Aangezien de kinderen in de groep bezig waren met kleuren (tsja, het was bijna vakantie… dus iets meer vrije tijd!), deed ik ook maar mee. De kleurplaat heb ik gelaten voor wat het was, maar ik heb wel de plaat waarbij je op cijfer moet kleuren. Ik kwam er toen achter dat de kleuren standaard bovenaan staan, want niet iedere kleur komt voor in elke plaat. Best verwarrend, vond ik, want je zoekt er wel naar omdat het bovenaan staat. Gelukkig doe je dat maar één keer en daarna niet meer. Deze plaat was best goed te doen en ik merkte dat de kinderen het principe ook goed begrepen. Ook vonden ze het erg leuk om te doen!

Denksport logisch kleuren en tekenen 4

Ook heb ik nog de punt tot punt gemaakt. Deze vond ik erg gemakkelijk en de kinderen waren er ook erg snel mee klaar, omdat zij al moeilijkere waren gewend (waarbij niets al getekend is en de nummers bovendien veel hoger gaan). Leuk, maar dus niet heel bijzonder voor deze groep. Ik heb zelf de plaat met de vormpjes niet geprobeerd, maar ik zag bij de kinderen dat zij deze wel iets lastiger vonden omdat je er goed bij op moet letten. Dus in dit boekje zitten platen voor beginners én gevorderden onder kinderen. Handig en bovendien fijn om tussendoor te kunnen doen!

‘Logisch tekenen en kleuren junior’ is bij Denksport verkrijgbaar voor €3,95 per stuk.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

Winnen!

Van Denksport mag ik één exemplaar ‘Logisch tekenen en kleuren junior’ weggeven. Wil jij kans maken op dit boekje? Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op Logisch tekenen en kleuren junior van Denkspot bij @Nouksan! Kijk op https://www.nouk-san.nl/win-denksport-logisch-tekenen-en-kleuren/” en laat een reactie op dit blog achter met dat je meedoet plus de link naar je tweet.

De winactie loopt tot zondag 2 augustus om 23.59 uur.

1 gedachte over “WIN! Denksport: logisch tekenen en kleuren”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven