Win! Armband- en haakpakket World of Jet

In de unboxing video met creatieve pakketten van World of Jet bij Kruidvat kondigde ik het al aan: een winactie! Ik wil namelijk iemand anders blij maken met twee van de pakketten. Zelf ga ik er namelijk niks mee doen en dat vind ik zonde. Wil je kans maken? Lees snel verder!

World of Jet

De pakketten die ik weg geef, zijn het ‘borduur je eigen armband’-pakket en het ‘haak je eigen vogel’-pakket. Beiden op z’n Hollands natuurlijk, van World of Jet! Het borduren heb ik al gedaan met de houten labels (armbanden zijn sowieso niet echt mijn ding) en haken is niet mijn favoriete bezigheid. Anderen zijn hier vast blijer mee dan ik! Ik geef ieder pakket apart weg, dus er zijn straks twee winnaars.

Winactie World of Jet 2

Winnen!

Wat moet je doen om kans te maken? Klik op het hartje én laat een reactie achter onder deze blogpost. Vermeld hierin welk pakket van World of Jet je graag zou willen. Ik zou het ook leuk vinden als je vermeld waarom je juist dit pakket wilt winnen. Let erop dat je e-mailadres goed is ingevuld, zodat ik je kan bereiken zodra ik de winnaars ga uitzoeken.

De winactie loopt tot en met 25 juni 2016 om 23:59 uur.

6 gedachten over “Win! Armband- en haakpakket World of Jet”

 1. Hoi!
  De borduurarmband lijkt mij superleuk om uit te proberen! Ik denk aan een motiefje met hartjes en Hollandse molentjes, dat ik zou maken. Sowieso een leuke knutselserie van de Wereld van Jet!

 2. Ik zou graag de haak vogel willen winnen. Ik kan (nog) niet haken en ik zou het super graag willen winnen. Mijn schoonmoeder kan heel goed haken, dan kunne we het gezellig samen doen!

 3. Ik heb eigenlijk nog nooit gehaakt op die manier. Het lijkt me wel gaaf om eens uit te proberen!
  Zit in zo’n pakket alles al wat je nodig hebt, of moet je thuis ook nog wat hebben, want aangezien ik dus nog echt een beginner ben heb ik thuis niet echt haak spul, haha! Maar als het een compleet setje is lijkt het me heel leuk om zo’n vogel te haken

 4. Hey, mijn voorkeur ging bij de unboxing video naar de houten borduurlabels deze waren bij de Kruidvat bij mij in de buurt niet meer te vinden. En dus niet verder gekeken. Maar dat armbandje borduren lijkt mij ook heel leuk.
  Dus daar wil ik wel kans op maken.

 5. Wat leuk! Ik heb altijd al eens willen leren haken. Dus ik ga voor het haakpakketje :) En ik heb bijna vakantie, dus heb ik eindelijk tijd om nieuwe hobby’s te ontdekken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven