Watercolor notitieboeken met ringband bij Wibra

Anderhalf week geleden had ik nieuwe sponskwasten nodig, dus ging ik naar de Wibra. Ik weet sinds kort dat ze hier een klein assortiment aan creatieve spullen hebben. Nu kwam ik echter ook stationery tegen, met onder andere deze twee prachtige Wibra notitieboeken! Tja, die kon ik natuurlijk niet laten liggen… (ook al heb eigenlijk teveel notitieboeken)

Wibra notitieboeken

Ik ken de winkel Wibra al een hele tijd. Volgens mij heb ik er zelfs wel kleding van gedragen in het verleden. Ik wist wel dat het geen kledingzaak was, maar iets uitgebreider met onder andere verzorgingsproducten en huishoudartikelen. Het was voor mij al een hele openbaring dat er ook creatieve spullen te krijgen waren, laat staan stationery dat ook nog eens erg mooi is! Het is puur toeval dat ik de notitieboeken tegen kwam, want ik was dus op zoek naar sponskwasten (waar ik vijf minuten naar heb gezocht, omdat ze ineens ergens anders lagen). Maar: ik ben er enorm blij mee!

Wibra notitieboeken met ringband

Waterverf effect en gouden folie

De notitieboeken zijn enorm kleurrijk. Dit was dan ook het eerst dat mij opviel! In eerste instantie zag ik alleen ‘great things are going to happen’ liggen. Pas toen ik deze had opgepakt, zag ik dat er nog een variant met ‘carpe diem’ was. Prachtig! De kaft bevat mijn favoriete kleurcombinatie dat ook nog eens met het waterverf effect is weergegeven. De quotes die erop zijn gedrukt met gouden folie is natuurlijk iets wat het helemaal af maakt. Zeker omdat de ringband ook nog eens goud is!

Wibra notitieboeken met ringband

In eerste instantie dacht ik dat het ging op één notitieboek met lijntjes en één notitieboek met blanco pagina’s, maar ze hebben beiden lijntjes. Niet dat ik dit een probleem vind: ik vind lijntjes juist alleen maar prettig. Net als een ringband trouwens, want dit schrijft en werkt gewoon prettiger. Ik ben enorm blij met mijn vondst! De Wibra notitieboeken liggen voor nu in de kast te wachten totdat ik een functie voor ze heb, maar ik kan niet wachten om erin te beginnen.

Wat vind jij van deze Wibra notitieboeken met ringband?

De notitieboeken met ringband, watercolor effect en gold foil zijn verkrijgbaar voor €2,99 bij Wibra.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven