Website laten maken

Een bedrijf kan tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder een website. Een website is namelijk het online visitekaartje voor je bedrijf. Het moet de bezoeker in één oogopslag vertellen wie je bent en wat je doet. De vormgeving van je website is een van de onderdelen die hierbij belangrijk is. Een website laten maken doe je daarom bij Nouk-san. Ik ben een ontwerper met hart voor jouw zaak. Samen zorgen we ervoor dat jouw website de professionele uitstraling krijgt die het verdiend.

Werkwijze website laten maken

Website vormgeving

Gaan wij samen aan de slag om de vormgeving voor jouw website aan te pakken? Allereerst gaan we samen in gesprek. Wat is het doel van je website? Wat moet je website uitstralen? Een webshop of een weblog hebben bijvoorbeeld twee totaal verschillende functies. Hierbij is de branding en de huisstijl leidraad, waar ik je uiteraard ook bij kan ondersteunen. Na het gesprek maak ik eerst een concept voor je aan. Bij akkoord ga ik aan de slag om je website te maken. Tijdens beide fases is er een correctieronde.

Verschillende platformen

De vormgeving voor een website laten maken is mogelijk voor verschillende platformen. Ik ben het meest bekend met WordPress, in combinatie met aanvullende mogelijkheden zoals WooCommerce, LearnDash, BuddyBoss, Astra, Elementor en Divi. Eventuele andere thema’s en plugins zijn vaak ook geen probleem.

Ook kan ik je helpen als jouw webshop of website draait op MijnWebwinkel, Shopify en JouwWeb. Houd er echter rekening mee dat ik, en dus jij ook, beperkt wordt in het aantal mogelijkheden dat je hebt voor je vormgeving.

Houd er rekening mee dat ik alleen de vormgeving van je website kan maken. Ik ben niet technisch onderlegd en ik ben geen copywriter. De techniek en de inhoud van je website zul je dus zelf moeten verzorgen, inclusief hosting. Uiteraard kan ik je hierbij wel doorverwijzen naar derde partijen met wie ik zelf goede ervaringen heb.

Kosten website laten maken

Een website laten maken kan ik voor je realiseren vanaf €997. In dit tarief zitten de uren berekend voor het gesprek, de conceptversie, de vormgeving op je website zetten en twee correctierondes. Het hangt af van het soort website en de mogelijkheden die je graag wilt hoeveel het project in totaal zal kosten. Hiervoor maak ik graag een offerte op maat voor je op. Extra kosten zoals hosting en platformen komen hier nog bij op.

Wil je graag samen aan de slag? Neem contact met mij op voor een offerte. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken!

Winkelwagen
Scroll naar boven