Voorjaarsfair 2012

18 mei 2012

Een ochtendje even samen. Het eerste uur niets te vinden online, maar uiteindelijk dan toch: 20 minuten rijden is een leuke Voorjaarsfair. Althans, het lijkt me leuk om er even te kijken. De hond blijft thuis, we gaan er samen even heen. Ik had het terrein wat groter verwacht, maar uiteindelijk zijn we toch bijna twee uur op de fair geweest. En het was nog best leuk ook.

Toen we er net aankwamen, zag ik vooral standjes met beauty & fashion. Niets voor mij, allemaal sieraden, tassen, kleding en make-up. Mij niet gezien, we liepen er dan ook vlug van weg. Alleen daardoor zie je wel de standjes met de interessantje spulletjes over het hoofd. Het thema binnen & buiten was wel leuk namelijk, vooral het ‘binnen’ gedeelte. Ook was visitekaartjes gescoord. Daarnaast ook nog creatieve hoekjes en proefstandjes. Even kijken en proeven. Aardbei met chocolade. Heerlijk, maar jammer dat ik een beetje vol zat.

Voorjaarsfair 2012a

Ook nog een kinder- en mannenafdeling. Wel even langs geweest, net zoals het koffie- en theestandje. Gratis bij de toegangskaartjes. Wel even gebruik van maken uiteraard! Tot mijn verbazing zag ik ook nog iemand met de folder van KanjerGuusje lopen. Ik wist dat er goede doelen worden gesteund op de fair, maar deze stond er niet bij… Even speuren en we kwamen bij een kinderhoekje uit. Schminken voor €1,00 voor Stichting KanjerGuusje. Mooi gebaar. Even een praatje maken met één van de mensen die schminkt terwijl vriendlief leest wie Guusje precies is. Daarna nog even een rondje over de fair.

PS: wil je er nog heen? Morgen en overmorgen zijn ze ook open van 10.00 tot 18.00 uur in Oldeberkoop! Maar zondag kom je toch veel liever naar Holy Stitch in het Blokhuispoort in Leeuwarden van 10.00 tot 17.00 uur? ;-)