Vilten katten cover van Katsign

Weet je nog dat ik met oud en nieuw in Antwerpen was? Op 1 januari waren de kraampjes van het winterfestival open en ik kwam toevallig een kraampje met allerlei katten items tegen: Katsign. Ik vond hier niet alleen oorbelletjes als verjaardagscadeau voor mijn zusje, maar ook een vilten katten cover!

Vilten katten cover van Katsign

Katsign: Katty de kattenliefhebber

Dit bedrijf kwam ik dus tegen toen ik België was. Katsign is van Katty, een vrouw met een grote voorliefde voor katten. Ze fotografeert katten voor klanten, maar verkoopt dus ook enkele lifestyle artikelen met katten erop. Dit is ook meteen waar de naa Katsign vandaan komt: een combinatie van katten en Katty, maar ook beeld. Een prachtige combinatie dus! Ik heb mijn ogen in ieder geval uitgekeken in het kraampje.

Vilten katten cover van Katsign

Vilten katten cover

Hoewel ik natuurlijk een papierliefhebber ben, vind ik het wel leuk om textiel te combineren met stationery. Ik maak bijvoorbeeld zelf etuis om schrijfwaren in te bewaren, maar een cover (oftewel kaft) is ook een leuk idee. Je kunt dit gebruiken voor een agenda, een notitieboek en meer. Het is niet alleen mooi, maar het vilten katten cover beschermd ook het papier dat erin zit. De cover heeft misschien een simpel ontwerp, maar ik vind het daarom juist erg mooi. Er zijn verschillende ontwerpen beschikbaar.

Iedere cover is uniek door zowel de verschillende houdingen van katten als de verschillende kleuren van vilt. De zwarte cover met gele kat is gemaakt op A5 formaat. Officieel wordt de cover geleverd met een boekje erbij, maar ik koos ervoor om een eigen notitieboek uit te zoeken thuis. Ik heb er immers genoeg in de kast liggen! Ik ben erg blij met mijn vilten katten cover, want ik kan hem voor ieder notitieboek gebruiken.

Je bestelt een vilten katten cover voor €22,50 bij Katsign (België).

4 gedachten over “Vilten katten cover van Katsign”

 1. Hey Anouk
  heel erg leuk om zo’n mooie post te lezen op een maandagochtend. Het doet me zo veel plezier dat klanten vrolijk worden van mijn ‘catstuff’… :-)

  Bedankt Anouk :-)

  Groetjes,
  Katty
  Katsign

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven