Veelgestelde vragen

Op social media en per e-mail krijg ik regelmatig vragen. Op deze pagina beantwoord ik enkele veelgestelde vragen. Ik wil je verzoeken deze pagina eerst door te lezen voordat je contact met mij opneemt.

Wat een leuke collectie heb je! Zou je wat willen toesturen in ruil voor promotie?

Dankjewel! Helaas kan ik niet zomaar gratis producten toesturen. Voor mijn webwinkel Post & Papier heb ik enkele brand reps en benader ik zo nu en dan mensen voor een samenwerking. Echter kijk ik hierbij wel naar het bereik en de doelgroep.

Binnenkort is een Postcrossing meeting. Zou jij wat producten willen sponsoren?

Wat leuk dat er een meeting is, veel plezier alvast! Helaas kan ik niet sponsoren, gezien de vele vraag ernaar is.

Ik wil graag washi tape laten drukken. Kun jij me vertellen waar jij dit laat doen?

Wat leuk dat je washi tape wilt laten drukken! Helaas is dit hetzelfde als je bij de bakker zou vragen of zijn recept: het geheim van de smid. Ik bied echter wel aan om mee te liften op mijn bestelling. De factuur en de verzending gaan dan via mij. Bekijk de mogelijkheden via de pagina ‘washi tape bedrukken‘.

Ik heb een (web)winkel en ik wil graag jouw producten verkopen.

Wat leuk! Zou je mij jouw gegevens willen e-mailen via de pagina ‘wholesale’? Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom kan ik de inkoopprijzen van jouw collectie niet bekijken?

Sinds begin 2019 gebruik ik deze website als wholesale shop (catalogus) voor (web)winkeliers. Je kunt de inkoopprijzen alleen bekijken als je bent ingelogd. Geen zorgen: de adviesverkoopprijs staat wel bij ieder product weergegeven, inclusief een link naar Post & Papier waar je het product particulier kunt bestellen.

Ik wil graag gratis printables en/of downloads bestellen, maar ik moet allerlei gegevens invullen?

Het enige wat verplicht is om in te vullen, is jouw naam en e-mailadres vanwege de bevestigingsmail. De rest van de gegevens zijn voor de (web)winkels die mijn collectie bij mij bestellen.

Kan ik adverteren op Nouk-san?

dat kan. De mogelijkheden hiervoor staan op de pagina ‘contact’ onder het kopje adverteren.

Ik heb jouw link op mijn website geplaatst. Wil je mijn link nu op jouw website plaatsen?

Nee, ik doe niet aan link ruilen. Helaas krijg ik hier nog regelmatig mailtjes over, maar deze verwijder ik zonder te antwoorden. Als je wilt dat ik iets over jou of je website/merk/product schrijf, kun je me wel benaderen om te adverteren.

Waarom zit er een gat in publicaties tussen januari 2018 en februari 2019?

Ik ben in december 2017 gestopt met bloggen. Nog steeds heb ik geen plannen om dit op te pakken, maar ik wil graag een review database van creatieve materialen opbouwen. Deze artikelen komen online als bericht in WordPress. Zowel blogs als reviews zijn in de navigatie terug te vinden.

Is product X uit review Y nog aanwezig?

Ik heb geen idee. Ik plaats regelmatig reviews van producten op mijn blog, maar de derde partij kan het product wijzigen of verwijderen. Ik heb helaas geen tijd om dit allemaal bij te houden. Je kunt het beste zelf even zoeken via Google als de link bij een review het niet (meer) doet.

Ik zoek iemand die papierwaren voor mij kan ontwerpen.

Leuk! Ik help je graag op weg. Kijk op de pagina ‘diensten‘ voor meer informatie.

Kun je mij helpen bij mijn huisstijl?

Dat ligt eraan. In principe ben ik niet meer actief als designer, maar als mijn stijl jou aanspreekt, mag je me altijd een berichtje sturen. Ik vind het nog steeds erg leuk om te ontwerpen, dus dan kan ik kijken of ik iets voor je kan betekenen. Mocht ik de opdracht liever niet aannemen, kan ik je eventueel doorverwijzen naar collega’s in mijn vakgebied.

Wil je mij helpen bij de vormgeving van mijn website?

Helaas ben ik gestopt met mijn diensten als webdesigner. Ik heb dit jarenlang met plezier gedaan, maar ik richt mijn aandacht nu liever op mijn YouTube kanaal en mijn shop Post & Papier, met mijn eigen collectie als groot onderdeel hiervan.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Aangezien het op deze pagina om veelgestelde vragen gaat, kan het zijn dat jouw vraag er niet bij staat. In dit geval kun je contact met mij opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven