Veelgestelde vragen

Op social media en per e-mail krijg ik regelmatig vragen. Op deze pagina beantwoord ik enkele veelgestelde vragen. Ik wil je verzoeken deze pagina eerst door te lezen voordat je contact met mij opneemt.

Is product X nog aanwezig?
Ik heb geen idee. Ik plaats regelmatig reviews van producten op mijn blog, maar de derde partij kan het product wijzigen of verwijderen. Ik houd dit niet bij, want dit kost me teveel tijd. Je kunt het beste zelf even zoeken via Google als de link bij een review het niet (meer) doet.

Kan ik adverteren op Nouk-san?
Ja, dat kan. De mogelijkheden hiervoor staan op de pagina ‘adverteren’.

Ik heb jouw link op mijn website geplaatst. Wil je mijn link nu op jouw website plaatsen?
Nee, sorry, ik doe niet aan link ruilen. Sowieso is dit niet handig als je bijvoorbeeld wilt scoren in Google! Als je wilt dat ik iets over jou of je website/merk/product schrijf, kun je me wel benaderen om te adverteren.

Wil je mij helpen bij de vormgeving van mijn website?
Ja, ik wil je graag helpen bij de vormgeving van je website! Instellingen en inhoud kan ik eventueel ook voor je in orde maken. Dit is echter wel tegen vergoeding.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?
Aangezien het op deze pagina om veelgestelde vragen gaat, kan het zijn dat jouw vraag er niet bij staat. In dit geval kun je contact met mij opnemen.

Er komen geen nieuwe blogs meer online. Hoe kan dit?
Klopt! Ik ben sinds eind 2017 gestopt met bloggen en volledig over gegaan op het maken van videos. Mijn website is online voor mijn archief, maar ook voor mijn collectie en freebies.