Van plantenpot tot pennenbak!

Het komt wel eens voor dat een DIY niet helemaal uit pakt zoals ik dit had verwacht. Dit kan negatief zijn, maar ook positief! Terwijl ik met het volgende project voor HobbyHandig bezig was, gebeurde dit met een plantenpot die ik wilde customizen. Het ging niet expres, maar ik veranderde van doel toen ik eigenlijk al klaar was. Deze DIY ging van plantenpot tot pennenbak!

DIY pennenbak

In de woonkamer heb ik verschillende potten met planten staan die ik zelf heb gecustomized. Dit deed ik destijds echter met verf en ik wilde nu ander materiaal gebruiken. Daarom pakte ik een pot uit ons schuurtje en decoreerde ik hem met plakfolie en markeerstift. De pot is uiteraard nog steeds voor planten te gebruiken, maar voor de sfeerfoto hierboven deed ik er schrijfwaar in…

En dit vond ik eigenlijk zo leuk dat ik hem nu permanent als pennenbak gebruik. Hij staat beneden bij mijn bureaublok, notitieboek en agenda! Wil jij ook een pennenbak van een plantenpot maken? Lees erover op HobbyHandig!

HobbyHandig van plantenpot tot pennenbak

HobbyHandig

Ik ben blogger bij HobbyHandig! Eens in de drie weken schrijf ik hier over DIY. Net als op mijn eigen blog kan dit allerlei thema’s hebben: interieur, cadeau en nog veel meer. Iedere dinsdag dat er een blogpost verschijnt, plaats ik deze ook op mijn blog met verwijzing (en eventueel achtergrond-verhaal). Met dit keer dus het customizen van een plantenpot tot pennenbak!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven