Van glazen pot tot vaas

Het gebeurt regelmatig dat ik een item een make-over geef! Eerder maakte ik van een plantenpot een pennenbak voor HobbyHandig. En nu ben ik aan de slag gegaan met een glazen pot om er een vaas van te maken. Een relatief simpele DIY, maar toch erg leuk… ook voor bijvoorbeeld de feestdagen die eraan komen!

DIY glazen pot

Hoewel wij thuis genoeg vazen hebben staan, vind ik het leuk om items te restylen of er gewoon iets geheel anders van te maken. Het leuke hiervan is, is dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Daarbij gebruik ik meestal materialen die ik al in huis heb! Eigenlijk was ik origineel op zoek naar een transparante fles van glas, maar die hadden we helaas niet in huis. Gelukkig was de appelmoes net op, dus heb ik deze glazen pot gebruikt. Het handige is dat er hierin een hele bos bloemen kan in plaats van slechts één of twee zoals op het voorbeeld.

Met de feestdagen in het vooruitzicht (volgens mij nog minder dan 50 dagen intussen) dacht ik dat het wel leuk zou zijn om een thema aan de vaas te koppelen. Ik haalde daarom goud glitter papier uit de kast, samen met mooi wit lint en een stoer touwtje om het niet te kitcherig te maken. En als je een ander thema wilt, kan dit natuurlijk ook. Wil je weten hoe ik deze vaas heb gedecoreerd? Lees erover op HobbyHandig!

HobbyHandig

Ik ben blogger bij HobbyHandig! Eens in de drie weken schrijf ik hier over DIY. Net als op mijn eigen blog kan dit allerlei thema’s hebben: interieur, cadeau en nog veel meer. Iedere dinsdag dat er een blogpost verschijnt, plaats ik deze ook op mijn blog met verwijzing (en eventueel achtergrond-verhaal). Met dit keer dus restylen van een glazen tot een vaas!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven