6x verrassende Valentijnscadeaus

Ondanks dat Valentijn ietwat commercieel is, vind ik het nog steeds enorm leuk om ervoor te gaan knutselen of te gaan winkelen. Liefde is een leuk thema om mee te werken en Valentijnscadeaus lenen zich hierbij uitstek voor! Lees meer voor zes keer een verrassend cadeautje voor 14 februari.

Verrassende Valentijnscadeaus (Ik ga trakteren & PTT hart)

Cadeaudecoratie Hart DIY van Ik ga trakteren

Cadeautjes zijn leuk om te maken of te kopen, maar ook leuk om in te pakken! Leef je helemaal uit met deze hartjes op papieren zakjes, stickers, masking tape en gelukspoppetjes. Zoveel liefde straalde jouw Valentijnscadeaus nog nooit uit! Mijn handelen kriebelen om ermee aan de slag te gaan, want de lievelingskleur van mijn vriend is rood…

De cadeaudecoratie Hart DIY is verkrijgbaar voor €3,95 bij Ik ga trakteren.

PTT Postzak Hart bij Hip & Stip kaarten

Als je hartje sneller klopt van de post, zullen deze stoffen hangers in de vorm van een hart met het thema Holland het ideale cadeau zijn. Klein, maar fijn en toch stoer en lief! Een tip: verstuur hem met de post bij een snailmail in het thema liefde, dit heb ik ook gedaan met zo’n soortgelijk hartje.

De PTT postzak harten zijn verkrijgbaar voor €5,95 per stuk bij Hip & Stip kaarten.

Verrassende Valentijnscadeaus (Lil & Val bij Dreamkey)

Lily & Val liefdeskaart bij Dreamkey

Deze wenskaart heb ik al een tijdje in mijn eigen collectie en ik ben er echt verliefd op! Het is dat ik hem slechts eenmaal heb, anders had ik hem allang op de post gedaan. Misschien toch nog eens bestellen binnenkort… In ieder geval: een mooie, maar ook een beetje stoere kaart met handlettering op een krijtbord. Plus het is gewoon een leuke quote!

De kaart I love you to the moon & back is verkrijgbaar voor €3,95 bij Dreamkey.

Verrassende Valentijnscadeaus (Paperfuel, gelukskistje & Jots)

Poster A3 van Paperfuel

Wil je een statement maken? Want jij en jouw liefje blijven echt nog jaren samen? Hang gewoon deze poster op in huis. Duidelijker kun je het toch niet maken als het zo groot zwart op wit staat (of eh, eigenlijk wit op zwart, maar dat zijn feiten die er niet toe doen)? Dat dacht ik ook.

De poster I will be loving you till we’re 70 is verkrijgbaar voor €14,95 bij Paperfuel.

Gelukskistje Liefde bij Return to Sender

Dit kistje vind ik wel zo lief en zoetsappig. Klein, maar fijn en bovendien zijn de materialen afkomstig uit verschillende landen. Natuurlijk zit er al wat in het kistje, maar je kunt dit zelf nog aanvullen en hem helemaal personaliseren. Leuk voor in de woonkamer bijvoorbeeld!

Het gelukskistje liefde is verkrijgbaar voor €29,95 bij Return to Sender.

Kaart Jots bij Twenty Somethin’

Ah, daar heb je hem weer: I love you to the moon and back. Het is gewoon echt een mooie quote! Deze keer zwart op wit in een illustratie van Jots, maar nog steeds erg leuk voor bij je Valentijnscadeaus. Eventueel kun je hem nog inkleuren, mocht je het kaartje nog persoonlijker willen maken!

De kaart I love you to the moon & back is verkrijgbaar voor €1,25 bij Twenty Somethin’.

 

2 gedachten over “6x verrassende Valentijnscadeaus”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven