Vakantie printables

Printables vakantie

Het is zomer! Hoewel het al bijna eind juli is en de meesten waarschijnlijk al tripjes hebben gemaakt of op vakantie zijn geweest… toch een aantal leuke printables voor de vakantie op een rijtje! Ik ga wel bijna op weg, dus hierbij een lijstje met verschillende printables.

1. Ideeën en wensen: een retro look printables met daarom zonnige illustraties. Je kunt er bezienswaardigheden, dingen die je wilt doen, wensen en ideeën op kwijt. Altijd handig in de voorbereiding van de vakantie! De printable is verkrijgbaar op het Hipgemaakt en Hipgevonden blog.

2. Dagje strand: wil je graag een dagje naar het strand? Met deze checklist weet je zeker dat je niets vergeet! Zo staat erop wat je aan moet trekken en mee moet nemen (in de koelbox). Natuurlijk in een zonnig jasje. De printable is verkrijgbaar via Hip & Hot.

Printables vakantie 1

3. Aftelkalender: ga je bijna op vakantie? En heb je er heel erg veel zin in? Dan is een aftelkalender helemaal iets voor jou! Zeker als je van kleuren houdt, want je kunt iedere dag een ovaaltje kleuren vanaf 15 dagen van te voren… De printable is verkrijgbaar op Oktoberdots. 

4. Checklist: weet je niet precies wat je in moet pakken voor je vakantie? Deze printable is perfect voor jou! Een to do-lijst voor het vertrek is ook aanwezig. De inpakspullen zijn verdeeld over verschillende categorieën: ontspanning/electronica, geld/documenten, toiletspullen, kleding en diversen. De printable is verkrijgbaar op Post & Papier

Printables vakantie 2

5. Pack like a pro: nog een paklijst nodig in een modern jasje? Met categorieën als verzorging, kleding, schoenen, basics, overig en een ruimte om zelf iets in te vullen ben je zo klaar met inpakken! En voor het vliegtuig kun je noteren wat voor weer het wordt, super handig. De printable is verkrijgbaar op Studio Stationery.

6. Vakantiedagboek: heb je kinderen die mee gaan op vakantie? Download dan dit vakantiedagboek om het samen bij te houden! Over het weer, het eten, momenten, wat er is gedaan die dag enzovoort. Kan natuurlijk ook voor jezelf. De printable is verkrijgbaar via Hip & Hot

1 gedachte over “Vakantie printables”

  1. Super leuk! Ik ga met een aantal aan de slag..
    Ik wil zelf in een notitieboekje een vakantie dagboek gaan maken. Erg leuk om bijvoorbeeld de lijstjes in te verwerken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven