Use’m notitiekaartjes

Use'm notitiekaartjes

Ik vertelde begin dit jaar al over de Use’m notitiekaartjes van Gijs. Sindsdien zijn er een aantal ontwikkelingen geweest en daar besteed ik in deze blogpost graag aandacht aan. Wat is er nieuw bij use’m? Papier, bakjes en een nieuw format!

Use'm notitiekaartjes

Allereerst is er een nieuw hoesje. Natuurlijk was er al het kartonnen doosje samen met het plastic bakje waarin de kaartjes en het doosje eventueel in bewaard kon worden. Nu is er echter ook een plastic hoesje waarin de notitiekaartjes kunnen en op die manier worden beschermd tegen weer en wind. Dat is bewezen toen mijn flesje lekte in mijn tas en de kaartjes nog schoon waren. Erg fijn!

Use'm notitiekaartjes

Dan is er het cadeaupapier. Om de kaartjes als cadeautje in de pakken, simpel en effectief. Mét een leuke quote erop, namelijk ‘nothing compares to the pleasure of a little note’. Erg toepasselijk, aangezien er niet veel tekst op een notitiekaartje kan. Zo kun je deze leuke kaartjes ook cadeau geven! Het cadeaupapier heeft geen gele kleur zoals de notitiekaartjes, maar toch past het er wel bij doordat het ontwerp vrij simpel is.

Use'm notitiekaartjes

Naast dit alles is er ook nog een nieuw format notitiekaartje bijgekomen! Dit vind ik persoonlijk het leukste ‘nieuws’, omdat ik dit nieuwe ontwerp erg handig en uniek vind. Hij heet ‘Portrait’ en is dan ook verticaal in plaats van horizontaal. Als een schrift of een kladblok zijn de lijntjes weergegeven. Erg handig voor to do- en andere lijstjes. Ik gebruik ze nu voor mijn studie om verschillende lijstjes uit mijn hoofd te leren! Ik moet wel iets kleiner schrijven dan normaal, maar ik ben enthousiast. Op deze manier word ik namelijk gedwongen om kort en bondig te schrijven. Voor het studeren erg handig!

Use'm notitiekaartjes

En op deze kaartjes schrijf ik de begrippen met definities… dus dat tentamen moet ik wel halen!

De notitiekaartjes zijn verkrijgbaar bij Use’m voor €6,90 per 50 stuks.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

2 gedachten over “Use’m notitiekaartjes”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven