Use’m: bankpas formaat kaartjes

Usem

Papier, kaartjes en schrijven: het trekt me allemaal. En dit komt precies naar voren in het volgende product. Use’mnote cards the size of a credit card. Nadat Gijs, het creatieve brein achter dit merk, me volgde op Twitter en ik hem terug had gevolgd, kreeg ik een leuk berichtje. Er ontstond een kort gesprekje, daarna wat mailcontact. Een paar dagen later kwam er met de post een leuk pakketje. ‘Veel plezier met de kaartjes, ben benieuwd wat je ervan vindt’ was de boodschap. En dus ging ik ermee aan de slag.

Zoals in de beschrijving ook al duidelijk wordt, gaat het om kleine notitiekaartjes. Alle negen ontwerpen, die Gijs overigens zelf heeft bedacht, zijn op bankpasformaat gedrukt. De kleuren bestaan uit wit, grijs en licht geel. Heel zakelijk en saai eigenlijk, maar hé: het zijn niet voor niets kaartjes. Je kunt er alles mee doen wat jij maar wilt: schrijven, tekenen, kleuren… ga je gang!

Usem1

Hier boven staan alle soorten notitiekaartjes weergegeven. Zoals je ziet voor allerlei doeleinden te gebruiken. Een afspraak opschrijven, een to do-lijstje noteren of gewoon een leuk berichtje voor op tafel als je partner thuis komt en jij alweer weg bent. Nog een mogelijkheid is om hem als visitekaartje te gebruiken, want ja: daar zocht Gijs oorspronkelijk ook naar.

In het pakketje zat een groot bewaarbakje, met daarin een doosje. Ik heb in totaal 50 kaartjes waar ik heerlijk mijn creativiteit op kan uiten, of gewoon praktische zaken kan opschrijven wanneer dit nodig is. Het ontwerp heet ‘Field’, geheel logisch gezien het feit dat er ook echt velden zonder andere toestanden op deze kaartjes staan. Het is heel netjes verpakt, daarbij ook heel stevig. Het is misschien wel een aanrader om de kaartjes uit het kartonnen doosje te halen en los in het bewaarbakje te leggen, op die manier kun je er gemakkelijker bij!

De negen verschillende ontwerpen met een mooi merkkaartje van Use’m erin zaten in een handige plastic doosje. Perfect om mee te nemen, bijvoorbeeld in een zijvakje van je tas.

Een berichtje, uiteraard op een notitiekaartje, van de eigenaar. Inderdaad een erg persoonlijke touch!

Er zijn ook kleine envelopjes te verkrijgen bij de notitiekaartjes. Misschien niet heel handig om op de post te doen, ik ben bang dat ze zoek raken in de sorteermachine (maar hé, wie niet waagt, wie niet wint natuurlijk), maar toch erg leuk en praktisch. De envelopjes zijn verkrijgbaar in twee kleuren, grijs en wit. En ja, het kaartje past er inderdaad in!

De flyer die ik bij het pakketje kreeg, hij heeft op de foto de functie om te laten zien hoe je de kaartjes kunt gebruiken. Ik vond het zo zonde om de negen ontwerpen gelijk te gebruiken!

Maar toch heb ik er wel iets voor over, hoor: even een berichtje schrijven op het design waar ik er toch nog 50 van heb!

Oh nee, nog maar 49, want één is in mijn portemonnee gegaan. Ik vergeet de pincode van mijn zakelijke bankpas altijd, heel handig om een kaatje op het formaat van een bankpas er even bij in te stoppen. En… het werkt echt! De eerst volgende keer dat ik ging pinnen, wist ik mijn code veel sneller. Dus gebruik ze, die kaartjes!

De kaartjes zijn per 50 stuks te bestellen bij Use’m voor €7,90 per set, vanaf drie setjes wordt er €6,90 gerekend.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

2 gedachten over “Use’m: bankpas formaat kaartjes”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven