Urban jungle: 8 groene items voor jou!

Groen is in! Op dit moment is er een trend omtrent stationery en interieur gaande: botanisch. Dit wordt soms ook wel eens ‘urban jungle’ genoemd. Eerst was ik misschien een beetje sceptisch, maar intussen ben ik ook groen. Wij hebben niet veel planten in huis, maar ik word er wel blij van. Daarom heb ik enkele items met het thema urban jungle op het gebied van stationery en interieur voor jou op een rijtje gezet!

Urban jungle

1. Als het qua kleuren in onze woonkamer had gematcht, had ik hem al in huis gehad: het jungle kussen van vtwonen! Het is niet alleen groen, het is ook gewoon comfortabel. Erg leuk voor in combinatie met blauw bijvoorbeeld.

2. Tja, daar is-ie weer: de cactus vaas. Ik heb hem nog steeds niet, maar ik vind hem wel erg mooi. Helaas maak ik mijn vriend er waarschijnlijk niet blij mee en daarbij is hij best prijzig. Toch best wel een hebbeding! En in meerdere varianten verkrijgbaar.

3. Herken je hem? Vorige week sprak ik er al over met veel lof: de cactus wenskaart! Voor dit overzicht heb ik gekozen voor alleen het cactusprint, maar hij is ook verkrijgbaar met ‘thank you’ erop. Stuur urban jungle op!

4. Nog een kaart, maar dan in een geheel andere stijl. Ik vind deze paardebloem ansichtkaart echt prachtig en net zo groen als de rest! Heb jij al een idee aan wie je dit bloemetje gaat even?

5. Nee, ik ben nog niet klaar met kaarten. Dit zijn echter tien tropische labels, bijvoorbeeld leuk om te gebruiken om bij een plantje of bloemetje te doen als je deze cadeau geeft.

6. Ik kan natuurlijk niet bloggen over urban jungle (of botanisch) zonder dat ik een echte plant noem. En je hebt het misschien al door: ik kies voor de cactus! Dit zijn mini’s en die blijf ik toch het leukste vinden. Perfect voor een groene leefstijl!

7. Het is niet meteen iets groens, maar het past er wel bij: een glazen stolp! Hierin kun je bijvoorbeeld jouw cactus in zetten, maar natuurlijk zijn er nog veel meer opties. Ik vind het in ieder geval een super leuke woonaccessoire!

8. En als laatste: een botanische agenda! Ik vind ban.do agenda’s best mooi, maar ik vind ze iets te prijzig voor wat ik ermee doe. Toch zet ik hem op het lijstje, want als je van groen houdt, is dit zeker een tip voor jou!

Wat is jouw favoriete urban jungle item?

1 gedachte over “Urban jungle: 8 groene items voor jou!”

  1. Oh wat een leuke items allemaal, ik ben ook fan van dat kleurtje (als ik zulke gave kleuren voorbij zie komen wil ik altijd gelijk gaan verven in huis) :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven