9 typografische items voor jou

Tekst op producten is tegenwoordig erg populair. In welke (web)winkel heeft er niet een aantal in het assortiment? Daarom ging ik dit keer op zoek naar de leukste typografische items. Niet per se op papier dit keer, maar eerder in de categorie lifestyle. Leuk om in huis te plaatsen, maar ook leuk om bijvoorbeeld mee te nemen!

9 typografische items

1. Je eigen teksten maken is misschien nog wel het leukste, toch? Zeker als het ook nog een mooie toevoeging is aan jouw interieur. De wel bekende lightbox brengt sfeer aan iedere kamer waar hij in staat! En daarbij kun je zelf bepalen wat erop komt te staan.

2. Nog een fijn item dat licht geeft en in de vorm van een letter is gegoten: een lichtletter! Het leuke aan deze letters is dat je ze zelf in elkaar kunt zetten, zoals je anderhalf week geleden op mijn blog en kanaal hebt kunnen zien.

3. Wil je jouw favoriete tekst graag bij je dragen? Doe hem aan! Maak je eigen statement sweater door middel van textielverf of een textielstift. Leuk voor één woord, maar ook voor jouw favoriete quote!

4. Met dit item gaan we weer even terug naar het interieur rondom typografische items. Een nieuwe trend is namelijk een letterbord! Het is een beetje een variant op een lightbox, maar het geeft geen licht en je kunt er meer tekst op kwijt. Herken jij zo’n ding trouwens niet ergens van?

5. In een tas van een vrouw is nooit iets terug te vinden toch? Daarom kun je het net zo goed allemaal in één XL canvas bag stoppen. Leuk, maar ook past er heel veel in: a bunch of shit I basically can’t live without! Typografisch, toch?

6. Bij mij staan al verschillende mokken in kast en ik kan ze nu al niet allemaal gebruiken, maar het zou bijna een leuke verzameling zijn. Zeker met leuke quotes als deze erop, toch? Uit een mok drink je iedere dag met plezier!

7. Papieren zakken zijn misschien populair en er bestaan ook genoeg met quotes erop. Toch zijn ook stoffen zakken met tekst het overwegen waard om jouw spullen in op te bergen! Zeker als je even niet weet waar je het moet laten bijvoorbeeld.

8. Een blok in je interieur, dat klinkt niet zo interessant toch? Wel als er een mooie print op gedrukt is en de achterzijde dubbelzijdig plakt. Is een pics & blocks iets voor bij jou aan de muur?

9. Het is misschien het eerste waar je aan denkt, maar toch noem ik het: een poster! Een simpele manier om typografie in jouw huis te brengen. En tevens het enige papierproduct uit dit hele rijtje, maar in dit geval vond ik andere lifestyle producten leuker!

Wat is jouw typografische item? Deel hem dan in de reacties! Misschien zijn er nog andere items waar ik niet aan heb gedacht.

2 gedachten over “9 typografische items voor jou”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven