Tropical vibes! Zomercollectie 2017

12 mei 2017

Serie Tropical vibes

De zomer is in aantocht! Door mijn liefde voor papierwaren ben ik al een tijdje bezig met dé zomertrend van 2017: tropical vibes. Aangezien ik hier enorm blij van word, besloot ik op aanraden van Elise zelf ook aan de slag te gaan met ontwerpen. Ik heb hier opnieuw postkaarten, stickers en (brief)papier mee gemaakt voor mijn nieuwe zomercollectie.

Postkaartenset Tropical van Nouk-san

Ontwerpen van zomercollectie

Toen ik het idee van een tropische zomercollectie eenmaal in mijn hoofd had, wist ik vrijwel meteen dat ik fruit en bladeren wilde gebruiken. Daarom heb ik gezocht op Google naar tropisch fruit en palmbladeren. Deze heb ik vervolgens geschetst met potlood op papier, om het daarna in te kleuren met aquarel. Het enige wat ik daarna nog hoefde te doen, was het digitaal maken van de ontwerpen. Wil je een volledig beeld van het gehele proces? Lees het blog via Post & Papier komende dinsdag!

Stickervel Tropical van Nouk-san

Tropical vibes

Vorige zomer maakte ik vier ontwerpen met ananassen, cactussen, flamingo’s en watermeloen. Deze zijn nog steeds in trek, maar ik wilde echt een aanvulling maken. Daarom ging ik voor tropisch fruit zoals mango en banaan, net als palmbladeren in twee varianten. Ik heb ongeveer dezelfde kleuren gebruikt, maar dan in verschillende tinten. Ik kan oprecht zeggen dat ik blij word van de zomercollectie, dus ik hoop dat ik dit gevoel over breng!

Briefpapier Tropical van Nouk-san

Voordat ik begon met ontwerpen wist ik niet alleen welke illustraties ik wilde maken, maar ook welke papierwaren er in mijn zomercollectie 2017 wilde hebben. Omdat het een aanvulling is, ben ik voor twee postkaarten, een stickervel en twee printables met (brief)papier gegaan. In totaal heb ik vier soorten vruchten en twee soorten palmbladeren met twee verschillende tinten groen op de papierwaren gedrukt. Alle papierwaren met tropical vibes zijn speciaal ontwerpen voor echte post, zodat je hiermee aan de slag kunt tijdens jouw vrije tijd in het zonnetje!

Bestel jouw items van mijn zomercollectie 2017 met tropical vibes nu vanaf €1!

Wat vind jij van mijn nieuwe zomercollectie 2017 met tropical vibes?

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer als eerste!

Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*