Troonswisseling 2013

30 april 2013

Troonswisseling 2013

Vandaag is het zover: koningin Beatrix zal de troon overdragen aan Willem-Alexander (en Máxima). Dag dag, Koninginnedag! Voortaan zal 27 april de dag zijn waarop iedereen gek verkleed gaat in oranje kleding en op de markt spulletjes probeert te verkopen. Maar daarom willen wij in 2013 nog één keer genieten van deze dag…

Op Nouk-san besteedde ik al eerder aandacht aan de troonswisseling. Zo raadde ik een aantal leuke artikelen aan voor deze dag en maakte ik een speciale pagina aan in de shop. Hoewel ik nooit echt een fan ben geweest van de Koninklijke familie, vind ik vandaag toch wel een belangrijke dag voor Nederland. Beatrix is 33 jaar onze koningin geweest, ik heb geen ander gekend. Dat mag gevierd worden, maar uiteraard ook dat wij straks een nieuw koningspaar hebben.

Actie!

Daarom is er nu een leuke actie op Nouk-san. Met de code ‘troonswisseling’ krijg je alleen vandaag (30 april 2013) 10% korting op je bestelling in de shop én op je offerte bij het designgedeelte.

Verder viert Nouk-san deze dag met een leuke give away. Maak kans op één van de twee setjes met daarin Hollandse spulletjes uit de shop. Je maakt kans op deze setjes door jouw troonswisseling creatie aan mij te laten zien. Dit mag door middel van een e-mail en/of social media. Laat ook even een reactie achter om te laten weten dat je meedoet. Wanneer je iets hebt geplaatst op social media, zet het linkje dan even in de reactie.

De give away loopt tot en met 5 mei, daarna worden de winnaars gekozen. Veel oranjeplezier toegewenst!