Top 5 favoriete creatieve quotes (+ freebie)

sep 26, 2016

Ik heb een zwak voor leuke quotes! Ik heb zowaar zelfs een mini notitieboekje waarin ik vele heb opgeschreven. Ik vind het leuk om quotes als mini poster aan de muur te hangen of ze terug te zien op verschillende stationery bijvoorbeeld. Aangezien ik ook van creativiteit houd, heb ik een top 5 samengesteld met mijn favoriete creatieve quotes!

Top 5 creatieve quotes

1. I’m not messy, I’m creatively organized! Je bent hem misschien al een keer tegengekomen op een kaart van Studio Stationery. Als ik creatief bezig ben, kan het nogal een zooitje zijn. Ik ruim het wel altijd weer op, maar het is mijn georganiseerde rommel op dat moment. Ik weet precies waar alles ligt!

2. Logic will get you from A to B, imagination will take you everywhere. Als je abstract denkt, kun je maar zoveel wegen beklimmen. Met een beetje fantasie staat de hele wereld voor je open! Probeer maar eens om niet te denken aan een roze olifant (die mijn oppaskindje laatst nog heeft gekleurd).

3. Being creative is not a hobby, it’s a way of life. Ik ben eigenlijk vrijwel dagelijks bezig met creatieve dingen. Het is niet dat ik constant aan het DIY’en of knutselen ben, maar ik ben er wel veel mee bezig. Het is voor mij meer dan een hobby!

4. You can’t use up creativity. The more you use, the more you have. Soms denk ik wel eens dat mijn inspiratie écht even op is, maar dat is natuurlijk niet zo. Het komt altijd terug, vaak zelfs met nog meer ideeën. Er is ook zoveel mogelijk!

5. Creative minds are rarely tidy. Het grappige is dat mijn gedachten opgedeeld zijn in twee gebieden: een kant is enorm georganiseerd en moet weten waar het aan toe is, maar de andere kant is veel bezig met ideeën en inspiratie. En tja, die is nooit helemaal stil natuurlijk (en dus ook niet georganiseerd).

Welke van deze creatieve quotes is jouw favoriet?

Freebie!

Surprise! Omdat ik zin had om weer eens te handletteren, heb ik mijn meest favoriete quote omgetoverd tot printable! Het is een zwart witte print, maar je kunt hem nog inkleuren (zoals ik heb gedaan). Heb je de printable gedownload en in gebruik genomen? Ik ben benieuwd wat je ermee hebt gedaan! Wil je jouw resultaat delen op social media met mij? Tag me met @Nouksan. Dankjewel!

Download

De printable ‘I’m not messy, I’m creatively organized’ is gratis te downloaden. Het is alleen voor persoonlijk gebruik en mogen commercieel niet worden ingezet. De printable mag niet verkocht of aangeboden worden als zelfgemaakt en worden gehost of ge-upload op andere websites. Wil je de print delen? Leuk! Deel dan de link naar de blogpost, niet de directie link naar de printable.

Download printable ‘I’m not messy, I’m creatively organized’!

4 Reacties

 1. Ik kan me helemaal inleven in je uitleg bij de 5 quotes. De dingen die ik op papier weet te zetten verbazen mij zelfs af en toe, laat staan de mensen om mij heen. Altijd leuk om te lezen dat andere mensen ook uitermate creatief zijn!

  Antwoord
 2. Over het algemeen ben ik niet zo van de quotes. Ja, literaire quotes. Ik heb aardig wat van die kadoboekjes met quotes uit boeken en toneelstukken over bijvoorbeeld katten, of honden. En echt geweldige stukken taal ken ik uit mijn hoofd, als quote (look at my works, ye mighty, and despair).
  Maar die quote van Maya Angelou (een van mijn favo schrijfsters) vind ik mooi. Ik zou er dan ook zeker bij zetten dat het haar woorden zijn. Want als iets mooi gezegd wordt, mag dat er best bij :)
  Dus:
  You can’t use up creativity. The more you use, the more you have. – Maya Angelou

  Antwoord
  • Ja, klopt, ik kon helaas alleen de auteur niet vinden… bedankt! :)

 3. De eerste quote “I’m not messy, I’m creatively organized” vind ik echt leuk en grappig. (Als ik DIY’s aan het maken ben, ligt er ook overal van alles.)
  En bij de laatste is inderdaad zoals jij beschrijft.
  Van de ene kant alles netjes georganiseerd willen hebben, maar als er inspiratie komt haal je allerlei spulletjes tevoorschijn om te kijken of je ideeën echt leuk zijn.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *