Tips voor pakjesavond

Tips voor pakjesavond

Over een ruime week is het zover: pakjesavond! Momenteel zit ik nog druk in de voorbereidingen. Niet alleen cadeautjes kopen, maar ook inpakken. Daarbij natuurlijk een gedicht en/of surprise voor degene die je hebt getrokken bij het loten. Druk, druk, druk! Deze artikelen kunnen helpen om Sinterklaas onvergetelijk te maken!

Allereerst is cadeaupapier erg handig om cadeautjes in te pakken. Daarvoor heb ik een speciale printable ontworpen! Print hem uit en pak jouw cadeautje vrolijk in! Het inpakpapier is gratis te downloaden op de pagina ‘decembermaand’ van Nouk & co waar ook een aantal andere leuke producten worden getoond. Het enige wat je hoeft te doen, is een tweet te plaatsen!

Tips voor pakjesavond

1. Schrijfpapier en naamlabel

Ze waren een tijdje uit de shop verdwenen, maar ze zijn weer helemaal terug! Het schrijfpapier om je verlanglijstje en gedichten op te schrijven én de naamlabels om de namen van je familie en vrienden op te schrijven als het cadeautje is ingepakt. Strak en helemaal in Sinterklaasstijl!

Het schrijfpapier is verkrijgbaar per set van 2 vellen voor €0,50 en de naamlabels zijn verkrijgbaar voor €1,00 per 5 stuks.

2. ‘Sint zwaait’-kaart

Een vrolijke kaart met een mooie illustratie van Wendy de Boer op de voorkant. Op de achterkant is er ruimte om te schrijven, bijvoorbeeld voor verlanglijstjes en gedichten.

De kaart is verkrijgbaar voor €0,50 bij Unieke Postkaarten.

3. ‘Gelukspoppetjes Sint en Piet’-sticker

Een typische sticker met gelukspoppetjes van Artasja in stijl voor Sinterklaas. Leuk om op pakjes te plakken en de naam erop te schrijven.

De sticker is verkrijgbaar bij Artasja voor €0,20 per stuk.

Tips voor pakjesavond 2

Koken met kruidnoten

Dit boek staat vol lekkere recepten om zelf kruidnote te maken en er andere gerechten van te maken. Nu is het mogelijk een zakje kruidnotenmix mee te bestellen zodat je gelijk aan de slag kunt. Lekker voor pakjesavond! Of gewoon als cadeautje natuurlijk.

Het boek ‘Koken met kruidnoten’ met een zakje kruidnotenmix is verkrijgbaar bij Winkel van Papier voor €24,95.

Tips voor pakjesavond 3

‘Groeten van Sint en Piet’-stempel

Vorig jaar waren het twee aparte stempels, dit jaar staan beide figuren op één stempel. Leuk om cadeautjes, labels en meer mee te versieren. Maar ook leuk als cadeautje!

De stempel is verkrijgbaar bij Miss Honeybird voor €11,95.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven