TIP! Masking tape van foil

Masking tape is al een tijdje een begrip voor bloggers, webwinkeliers én creatievelingen. Sinds kort zijn er mooie en elegante foil masking tape op de markt gekomen, in glitterende kleuren en fijne patroontjes. En wauw, wat zijn ze mooi!

Studio Stationery is voor mij al meerdere malen een inspiratiebron geweest. Bovendien houden Anke en Elma je een beetje op de hoogte van het laatste nieuws rondom stationery! Natuurlijk richten zij zich momenteel voornamelijk op hun eigen collecties, máár… dat betekent niet dat zij andere producten kunnen weerstaan. Zo hebben ze de binder clips voor mij geïntroduceerd en nu ook deze fijne masking tapes!

Masking Tape Foil 2

Masking tape ‘foil’

Waaah! Van de masking tapes in bovenstaande pot word ik enorm enthousiast! :) Door het glimmende effect van de kleuren zijn ze niet alleen erg mooi, maar ook elegant. Dit laatste komt ook deels door de kleuren en patronen die zijn gebruikt. De tapes zijn gemaakt om verliefd op te worden! In het wit, zwart, goud, koper en roze. Met stippen, hartjes, strepen, ananassen en nog veel meer.

Als het aan mij lag – en niet aan mijn portemonnee – zou ik ze het liefst allemaal in huis hebben! Ik word er een beetje hebberig van. En dat terwijl het bij mij een tijdje heeft geduurd voordat mijn papieren hart open stond voor masking tape. Ik gebruik het nu met enige regelmaat en ik begin het product steeds fijner te vinden, zeker met deze mooie ‘foil’ tapes op de markt!

Masking Tape Foil 3

Inkopen?

Ben jij net zo hebberig als ik? Dat snap ik! De beelden van Studio Stationery in deze blog geven namelijk een goede impressie (bekijk alle masking tapes maar eens in hun wholesale shop). Als particulier, wat jij als bezoeker van mijn blog waarschijnlijk bent, kun je echter beter terecht bij één van de verkooppunten. Zes van deze fijne masking tapes verkoop ik sinds kort ook via Post & Papier voor €2,95 per stuk. Ik raad de ‘foil’-serie van masking tape echt aan (als het al een serie is en hij zo genoemd wordt)! Alvast veel plakplezier ;)

1 gedachte over “TIP! Masking tape van foil”

  1. Heel tof dat je nu ook tape verkoopt! Ga ik zeker meenemen in mijn volgende bestelling bij je, ik ben er dol op maar moet eerst de rolletjes die ik heb maar eens opmaken haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven