Tip! Brainy giftbox voor feestdagen

dec 7, 2016

De feestdagen komen eraan! Natuurlijk is Sinterklaas net het land uit, maar dat betekent niet dat je met kerst geen cadeaus kunt geven. Eventueel kun je meedoen aan een swap of een ander postproject. Voor zelfstandige ondernemers zoals ik is dit zeker een leuk idee (bijvoorbeeld als kerstpakket)! Heb je hiervoor al een brainy giftbox overwogen?

Brainy giftbox

Brainy Days staat voor het samenbrengen van mensen en merken. Daar past een giftbox natuurlijk perfect bij, zeker als je meerdere producten combineert! Je kunt een pakket cadeau geven, maar ook een voor jezelf aanschaffen. Leuk als kerstpakket als je zelfstandig ondernemer bent, maar ook als je personeel hebt.

Brainy giftbox creative Robin

Kant-en-klare pakketten

Bij het aanschaffen van een giftbox kun je kiezen uit verschillende kant-en-klare boxen. Zo heb je een box die je kunt geven als iemand erg creatief is, maar ook als iemand bijvoorbeeld groene vingers heeft. Er zijn vele mogelijkheden! Je shopt de boxen voordelig vanaf €20 per stuk. Wil je een brainy giftbox per post versturen, omdat je hem wilt gebruiken voor een swap bijvoorbeeld? Geen probleem! Er is namelijk ook een brievenbusproof giftbox. Daarbij is ook gedacht aan mensen die een giftbox voor zichzelf aanschaffen, maar willen dat het een verrassing is: een brainy surprisebox! Ik heb zo’n box gescoord op Flavourites Live! en ik ga hem binnenkort samen met jullie unboxen, dus houd mijn blog (of kanaal) in de gaten.

Brainy giftbox brievenbusproof

DIY giftbox

Zeg je: ik vind het idee achter zo’n giftbox erg leuk, maar ik stel hem liever zelf samen? Dat snap ik wel. Dat zou ik zelf namelijk ook denken, omdat je het dan toch nog net iets persoonlijker kunt maken. In dit geval kun je een tas of een box. Je voegt een van beiden toe aan jouw winkelmand samen met andere producten ter waarde van minimaal €25. Vervolgens krijg jij (of een ander) een DIY giftbox thuisgestuurd!

Wat vind jij van de brainy giftbox?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *