This Is Me: schrijf-, teken- en plakboek

Op Flavourites wist het boek This Is Me mijn aandacht te prikkelen. Met een kleurrijke kaft en een omschrijving waarin schrijven, tekenen en plakken voorkomt is ook niet heel vreemd. Op creatieve zoektocht naar jezelf klonk mij bovendien wel interessant in de oren, dus besloot ik This Is Me mee te nemen (Ook al heb ik Wreck My Journal nog niet eens uit, haha). Afgelopen maand ben ik erin begonnen!

This Is Me 2

De eerste opdracht is om je bedoeling om te schrijven. Eigenlijk heb ik hier simpelweg uitgelegd wat ik hierboven ook heb geschreven. Ook wil ik graag mijn horizon verbreden. Ik heb This Is Me echter niet met een specifiek doel gekocht, dus ik wilde nog geen halve bladzijde… Oeps.

This Is Me 3

In het begin van het boek staan de benodigdheden beschreven, waaronder gekleurde pennen. Ik heb de Stabilo’s voor de opdrachten gepakt, aangezien dit prettige pennen zijn en ze in mijn buurt lagen terwijl ik bezig was. Voor deze opdracht moest ik schetsen wat in ik in inktvlekken zag. Ze waren geel en roze, dus die kleuren heb ik ook gebruikt. Ik vond het eigenlijk al een mooie pagina op zich, maar ik denk wel dat ik mijn fantasie duidelijk heb kunnen uiten. Misschien niet voor anderen, dan wel voor mezelf. Ik was toevallig intussen Heroes: Reborn aan het kijken en ik moest denken aan dingen die op de aarde neer vielen. En, vind je dat het er iets op lijkt?

This Is Me 4

Bloemetjes! Als ik ga schetsen, zijn bloemetjes wel een onderwerp ervan. Het is gemakkelijk en leuk. Daarbij zijn er genoeg variaties te verzinnen, zoals ook wel op deze pagina kunt lezen. Hiervoor heb ik meer kleurtjes tevoorschijn getoverd en de bloemzaadjes of -blaadjes afgemaakt naar mijn inzicht. Ik heb niet alles gedaan, want ik vond het zo een mooi effect hebben.

This Is Me 5

Dit zijn niet de enige opdrachten die ik heb gedaan. Het is slechts een indruk. Ik ben echter hoofdstuk 1 ook nog niet door. Ik hoop er vaker in de weekenden mee aan de slag te gaan. Door de kleuren lijkt het mij leuker om ermee aan de slag te gaan dan Wreck My Journal. Daarnaast ben ik wel benieuwd naar het resultaat en wat er voor mezelf uit komt. Hij ligt in ieder geval nog gewoon in het kastje voor mijn blog van ‘to do’, dus mijn oog moet er wel regelmatig op vallen!

Het boek This Is Me is verkrijgbaar voor €16,95 via Bol.com

3 gedachten over “This Is Me: schrijf-, teken- en plakboek”

  1. Wat een super leuk boek! Heb de wreck my journal ook thuis liggen maar nog nooit gebruikt. Denk toch op de een of andere manier dat ik niet in mn boeken wil tekenen haha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven