‘t WK: doe-het-zelf tips

Yay! Nederland staat in de halve finale. Dat is al een hele prestatie, aangezien sommige mensen niet hadden verwacht dat ze door de poule heen zouden kunnen komen. Maar… alles gewonnen tot nu toe, woohoo! Nu nog twee wedstrijden volhouden en dan zijn we er. In ieder geval, wat leuke ideeën om zelf aan de slag te gaan om oranje te supporten:

1. Vlaggetjes! Knip wat leuke vormen (wel symmetrisch) uit papier, het liefst rood, blauw, oranje en/of wit uiteraard. Daarna vouw je ze dubbel en doe je ze over een touwtje heen. Daarna plak je de beide kantjes aan elkaar vast zodat je een slinger hebt.

2. Nog meer vlaggetjes! Je kunt ook een rietje of een ander stokje pakken en slechts één papier maken… een iets groter papier misschien. Eventueel kun je zelf iets kleuren, maar met papier knutselen is ook mogelijk. Dit kun je daarna bevestigen aan het ‘stokje’.

3. Maak je eigen kroontje! Pak een groot oranje vel karton (papier is waarschijnlijk te slap). Knip hier vervolgens een kroontjespatroon van en plak de uiteinden aan elkaar vast. Er iets opschrijven, zoals een voorspelde uitslag, is altijd leuk.

Have fun!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven