Stuur een kaartje en WIN!

4 maart 2014

Stuur een kaartje en WIN

Over precies 2 weken ben ik jarig! Ik word alweer 22 jaar. Niet echt een bijzondere leeftijd, maar toch weer een jaartje ouder. Niet alleen ik, maar ook mijn bedrijf en de onderdelen hiervan bestaan zoveel jaar. En wie jarig, trakteert!

18 maart bestaat Nouk-san vier jaar, net als het webdesign en de webwinkel. Deze zijn wel onder andere namen in verschillende jaren online gegaan. Digiholics bestaat sinds 2012 en By Nouk sinds 2013. Dit jaar zal ik Post & Papier openen als mijn webwinkel en Nouk&co heropenen als de website voor mijn eigen collectie met groothandel erbij. Het moment dat ik me in scheef bij de KvK was echter in de zomer, maar dit was in 2011.

Omdat ik de verjaardag van mijzelf, het 4-jarig bestaan van Nouk-san en de opening van Post & Papier graag wil vieren met jullie verloot ik een leuk pakketje onder mijn bezoekers/klanten. Het pakketje bestaat uit een XL kaart ‘Holland’, goodies (for snailmail), postpapier ‘nootjes’, ansichtkaart ‘love’, wenskaart ‘moving’, stickervel ‘dieren’ en notitieblokje ‘natuur’. Dit is ter waarde van ongeveer €13 exclusief verzendkosten.

Stuur een kaartje en WIN pakket

Maar… je moet hier wel iets voor doen! Het lijkt me leuk als jullie me een kaartje sturen voor mijn verjaardag of het jubileum/de opening van mijn blog en webwinkel. Ik zal in het weekend na mijn verjaardag (voor de zekerheid, want PostNL doet vaak langer over brievenbuspost tegenwoordig) de leukste kaart of berichtje eruit zoeken. Je kunt de kaartjes sturen naar (selecteer de twee onderstaande regels, letters zijn wit):
Van Goghlaan 40
8442 HW Heerenveen

Succes! PS. helaas is het pakketje meer dan 250 gram, dus ik verstuur hem alleen binnen Nederlands anders worden de kosten te hoog voor mij.