Hotspot in Sneek: Studio Stationery

Studio Stationery

Wie kent Studio Stationery niet? Een populaire webwinkel met veel papier- en schrijfwaren, maar ook woonaccessoires en hebbedingen. Sinds een tijdje is er ook een groothandel voor andere webwinkels en sinds vandaag hebben Anke en Elma hun stenen winkel geopend.

Studio Stationery 1

Deze muur viel me gelijk op toen ik de winkel in kwam. Vrolijk en kleurrijk, vol met pennen, notitieboeken en papieren zakjes. Hij kwam al eerder naar voren op social media, maar in het echt is het mooier. En heel mooi ingedeeld, net zoals het nieuwe uiterlijk van de shop.

Studio Stationery 2

Een fel geel tafeltje met een leuke uitnodiging om binnen te kijken vlak voor het raam. Een typemachine is toch ook geweldig?

Studio Stationery 3

Een tafel vol met leuke spulletjes en stationery. Een kast vol met masking tape. En nog veel meer. Genoeg voor de papierwaar liefhebber!

Studio Stationery 4

Kaarten en telefoonhoesjes, twee populaire producten. Voor mij althans. De stenen winkel van Studio Stationery is te vinden in Sneek en hoewel het misschien een kleine ruimte is, is het zeker gezellig en gestructureerd in de shop. Dus… ben je in de buurt? Ga dan zelf eens langs op donderdag, vrijdag of zaterdag!

5 gedachten over “Hotspot in Sneek: Studio Stationery”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven