Stempelkaarten Ankepanke & Durftestempelen

Stempelkaart Ankepanke & Druftestempelen

Tijdens mijn studie pedagogiek, maar ook in het werkveld, merk ik dat het belonen van kinderen altijd werkt. Ik was dan ook blij verrast, vanwege mijn grote passie voor stationery en papierwaar, dat Ankepanke en Durf te stempelen met stempelkaarten kwamen. Met wel tien verschillende thema’s!

In mijn optiek als pedagoog hebben kinderen structuur en doelen nodig. Daarbij zijn simpele beloningen zoals een sticker, of in dit geval stempelen, een prachtige manier om kinderen naar een doel of een datum toe te laten werken. Niet alles hoeft in een keer behaald worden, kleine stapjes zijn immers ook prima.

Stempelkaart Ankepanke & Druftestempelen 2

Met een beloningssysteem als de stempelkaarten van Ankepanke en Durf te stempelen, kan er met kleine overwinningen naar iets worden toegewerkt. Dit is niet alleen leuk om te doen voor kinderen, maar kleine overwinningen zorgen er ook voor dat kinderen gemotiveerd zijn om verder naar het doel te werken. De stempelkaarten zijn niet alleen voor doelen, ze zijn er ook voor bepaalde evenementen, zoals Sinterklaas en Kerstmis. Aftellen door middel van lijstjes is natuurlijk altijd leuk, ook voor volwassenen!

De stempelkaarten die Ankepanke heeft ontworpen, zijn beschikbaar in 10 verschillende thema’s. Persoonlijk vind ik de sets voor het doorslapen in de nacht en die voor Sinterklaas het leukst. De illustraties bij iedere set zijn typisch naar Ankepanke haar hand. Daarbij zijn ze ook enorm op kinderen gericht naar mijn idee. Verder zijn ze natuurlijk helemaal in thema. Dit maakt het juist zo leuk!

Stempelkaart Ankepanke & Druftestempelen 3

Nog leuker is dat de setjes waarin de stempelkaarten zitten niet alleen bestaan uit de kaarten. In de setjes zitten namelijk ook andere accessoires die met de stempelkaarten maken hebben. Er wordt namelijk een stempel waarvan de vorm bij het thema past, een leuk kleurtje stempelinkt en nog een extra kaart bijgeleverd. De extra kaart kan bijvoorbeeld bestaan uit iets motiverend, een kleurplaat of iets anders. Dit maakt de setjes helemaal compleet!

De stempelkaart sets zijn in tien verschillende thema’s verkrijgbaar voor €6,95 bij Ankepanke en Durftestempelen.

1 gedachte over “Stempelkaarten Ankepanke & Durftestempelen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven