Stationews #06: december 2017

6 december 2017

Featured Video Play Icon

Het is tijd voor de zesde en laatste aflevering van Stationews dit jaar! Ik laat verschillende nieuwe producten zien, maar ik doe ook twee aankondigingen rondom een webwinkel en een product. Als laatste licht ik nog prachtige kerstproducten uit waar ik het in de vorige aflevering over had. Veel kijkplezier! Klik hier om de video via YouTube te bekijken. Abonneer je op mijn kanaal om op te hoogte te blijven van nieuwe videos.

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer als eerste!

Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Instagram YouTube Facebook groep Facebook pagina Pinterest

© copyright 2010 - 2018 Nouk-san. Alle rechten voorbehouden.