Stationews #04: oktober 2017

7 oktober 2017

Featured Video Play Icon

Yay, het is alweer tijd voor de vierde aflevering van Stationews! In deze video heb ik nieuws over verschillende leuke nieuwe items, onder andere van het merk Stabilo. Ik ben erg trots op mijn vriendinnen Romy (Muchable) en Elise (Liesk) met hun nieuwe kaarten. Excuses voor mijn verkouden stem in de video… Veel kijkplezier! Klik hier om de video via YouTube te bekijken. Abonneer je op mijn kanaal om op te hoogte te blijven van nieuwe videos.

LINKS: post- en kerstkaarten van Liesk – handlettering blokken van Paperfuel – ansicht- en kerstkaarten van Muchable – Stabilo Boss Mini pastel 6-set – Mijn Bullet Journal goud en marmer van BBNC

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer als eerste!

Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*