10x DIY & stationery kerstcadeaus

December is al bijna in aantocht, dus dat betekent dat de feestdagen voor de deur staan! Ik heb er dit jaar best wel zin in. Misschien komt dit ook doordat ik al een tijdje bezig ben met inkopen hiervoor, maar toch. Speciaal voor jullie heb ik een lijstje gemaakt met allerlei DIY & stationery kerstcadeaus. Het is niet per se mijn verlanglijstje, maar het zijn wel leuke items om cadeau te geven met Kerstmis! Of natuurlijk met Sinterklaas, want die komt morgen ook in het land…

Stationery kerstcadeaus

1. Wie houdt er ook zo van puzzels? Ik vind woordzoekers altijd enorm leuk om te doen! Met deze poster kun je jouw eigen poster later personaliseren. Je hoeft de woorden niet meer op te zoeken, maar het is wel een leuk cadeau voor puzzelaars!

2. Het is nog niet zo lang geleden dat Stabilo ook met mini pastel markeerstiften kan. Zo’n setje is natuurlijk ideaal als cadeau voor de feestdagen, want hij is limited edition. Prachtisch voor school en werk, maar ook gewoon leuk om te geven!

3. Ik houd enorm van stationery! Dat je wist toch al? Daarom vind ik een dagboek met meer dan 1000 pagina’s echt super tof. Handig om jouw levensverhaal in te zetten, maar natuurlijk ook te gebruiken als notitieboek.

4. Ken jij iemand met groene vingers? En vind diegene het leuk om creatief aan de slag te gaan? Geef dat het DIY pakket plantenhanger cadeau. Leuk om er in de winter mee aan de slag te gaan en om er in de lente een plantjes in te zetten!

5. Uit de lijst met DIY & stationery kerstcadeaus kan natuurlijk een kaartenhanger niet ontbreken! Misschien iets praktischer om met pakjesavond al te geven, want dan kan de ontvanger al zijn of haar kerstkaarten ermee ophangen.

6. Lightboxen zijn tegenwoordig immens populair. Ze zijn er in allerlei soorten en maten! Ik vind de A6 mini lightbox enorm leuk. Het is dat ik zelf al een A5 formaat heb, maar anders zou ik moeite hebben met kiezen: roze, mint of zwart?

7. Magneten zijn altijd een leuk cadeau! Zo kun je kaarten en foto’s op een whiteboard of een koelkast hangen. Wat vind je van deze dierenkoppen? Ik vind ze er luxe en gezellig uitziet, zéker voor kerstmis.

8. Tekenen op ramen is een DIY project waar veel mensen zich aan wagen. Het is ook erg leuk om raamtekeningen te maken! Daarvoor kun je deze set van een gouden en een zilveren krijtstift wel gebruiken. Ook leuk ter decoratie voor oud en nieuw.

9. DIY en stationery combineren vind ik vaak ideaal. Dit is ook het geval met de doodlecase etui! Je kunt al jouw schrijfwaren erin kwijt én je kunt hem decoreren naar eigen smaak.

10. Ik vind het erg leuk om foto’s te maken, want zo leg je herinneringen vast. Met de comic fotolijst kun je deze foto’s niet alleen neerzetten, maar ook nog eens tekst aan toevoegen zodat het net een strip lijkt. Zo komen jouwe herinneringen nog meer tot leven!

Staan er ook DIY & stationery kerstcadeaus op jouw lijstje? Zo ja, welke?

Deze lijst bevat producten waarvan de links zijn gesponsord door Radbag. Lees mijn disclaimer met betrekking tot deze blogposts.

3 gedachten over “10x DIY & stationery kerstcadeaus”

  1. Mij kun jeaktijd blij maken met knutselspullen. Steevast krijg ik op sinterklaas avond washi tape of andere knutselspullen. Ik benhiermee altijd superblij en wil hiermee meestal metaan gaan werken! :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven