Stabilo 88 point

Stabilo 88 point

Ik houd van kleuren! Zowel de activiteit in verschillende kleurboeken en natuurlijk poltloden en stiften. Daarbij zijn er natuurlijk ook pennen, zoals die van Stabilo. Ik had altijd al drie kleuren voor school: rood, zwart en blauw. Echter, voor schrijven vind ik ze iets minder. Nu heb ik alle beschikbare kleuren aangeschaft in 88 point voor het kleuren!

Wat is er beter aan pennen dan aan potloden en stiften? Het is simpelweg veel fijner. Het geeft hetzelfde effect qua kleuren als stiften, maar bij kleine en dunne vakjes kun je beter tussen de lijntjes kleuren. Het duurt echter wel iets langer om te kleuren, maar je moet er wat voor over hebben!

Stabilo 88 point 1

De eerste tien kleuren (of nee, want de neun kleuren staan al in de eerste afbeelding, maar ik ben daar niet zo’n groot fan van): vijf tinten blauw en vijf tinten groen. Blauw, turquoise en groen gebruik ik veel in kleurplaten. Samen, maar ook gecombineerd met andere warme kleuren.

Stabilo 88 point 2

Links: mooie warme kleuren met paars, roze en rood. Mooi in combinatie, maar ook bij de koude kleuren. Rechts: bruin en zwart/grijs moeten ook aan de beurt komen! Ik gebruik de kleuren niet erg vaak, omdat ik liever de andere combinaties gebruik. Oranje en geel gebruik ik echter wel enorm veel, vooral in combinatie met groen of turquoise, paars en roze.

De Stabilo 88 point pennen zijn verkrijgbaar voor €19,99 bij Bol.com.

2 gedachten over “Stabilo 88 point”

  1. Jaaa!!
    Ik heb ze ook en ze zijn zoooo fijn!
    Ze schrijven en kleuren geweldig. Ik gebruikt ze voor het schrijven van brieven voor mijn snailmail en voor het inkleuren van de lastige kleine vakjes. Ook de stiften zijn in mijn bezig!
    Even een bedrag maar dan heb je ook waar voor je geld!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven