Social media TAG

22 januari 2016

Tags. In het verleden heb ik wel persoonlijke tags gedaan, maar dat vond ik eigenlijk niet zo’n succes. Omdat het me toch wel leuk leek om met tags aan de slag te gaan, besloot ik te zoeken op internet naar gerelateerde tags. Op Hare Maristeit kwam ik een tag over social media en haar leugens tegen, dus die besloot ik in te vullen! Natuurlijk geheel eerlijk.

Hoeveel foto’s maakte je voordat je jouw laatste foto op Instagram deelde?
Eén. Of twee. Maar ik zoek meestal tijdens het fotograferen, voordat ik op het knopje druk, wel naar de beste positie van de foto. Ik zou mezelf eigenlijk moeten aanleren om gehele fotoshoots te houden, want bij fotografie voor blogs zitten er vaak genoeg mislukte foto’s bij. Maar hierbij gaat het meer om onscherpte of onrechte horizons. Dus de promotie van mijn blogs hebben wel wat foto’s achter de rug… verder zijn het letterlijk “instant” foto’s die ik plaats.

Plaats je foto’s van gezelligheden die helemaal niet zo gezellig zijn?
Eh, nee. Want ik plaats niet zo snel dingen van sociale gebeurtenissen, op evenementen na. Ik plaats zelfs amper selfies. Ik plaats voornamelijk foto’s van objecten en dieren, dat vind ik veel leuker en past beter bij mij. En dat is altijd gezellig! ;)

Style jij hoekjes voor de foto, terwijl de rest van je huis een puinhoop is?
Nee en ja. Nee, niet voor de “instant” foto’s zoals de dieren en dagelijkse dingen. De creatieve dingen misschien wel, omdat ik dit ook voor mijn blog doe. Echter: ons huis is eigenlijk vrijwel altijd opgeruimd. Daar houden we van! Alleen ben ik niet trots op het interieur, dus dat probeer ik niet zoveel te tonen. Het is voornamelijk tweedehands en past niet echt bij elkaar. Dus je ziet voornamelijk mijn werkkamer op de foto’s, want die ik wél ingericht zoals ik het wil!

Plaats je wel eens foto’s waar je zelf heel leuk opstaat, maar anderen uhm… niet zo charmant?
Nope, zie antwoord hier boven: ik plaats amper foto’s van mezelf, laat staan van anderen. En als iemand anders het niet charmant vindt, ga ik het helemaal niet plaatsen: ik zou dat zelf ook niet leuk vinden.

Plaats je wel eens prachtige foto’s van heerlijk uitziend eten, inclusief lovende hashtags, dat eigenlijk gewoon niet te eten is, zo vies?
Nee, want ik plaats niet echt foto’s van eten en drinken. Heel af en toe wel hoor, maar ik heb er niet zoveel mee. Ik ben wel gezonder gaan eten de laatste tijd, maar niet omdat ik af wil vallen of dit bewust doe. Ik vind de ongezonde snacks gewoon iets minder lekker en de gezonde wel. Ik gebruik social media voornamelijk zakelijk en creatief, dus eten en drinken past er niet echt bij… En het boeit me gewoon niet zoveel, ook niet bij anderen, tenzij het recept door diegene bedacht is en lekker lijkt.

Complimenteer je jouw social media vrienden wel eens terwijl je er eigenlijk helemaal niets van meent?
Nee. Ik “like” foto’s alleen als ik ze echt mooi vindt of als het me boeit wat erop of eronder staat. Ik ben niet zo iemand die alles “leuk” vind. En reageren doe ik alleen in uitzonderlijke gevallen!

Aan welke social media leugens maak jij je nog meer schuldig?
Ehm, ik heb soms wel eens wat foto’s op voorraad voor als ik niet echt iets direct te melden heb. Ik probeer namelijk 2 keer per dag te posten op Instagram! Ik gebruik wel filters, maar dit doe ik eigenlijk alleen omdat ik vind dat het de foto mooier maakt. Is dat zo slecht? ;)

Waar “lieg” jij over via en op social media? Neem de tag gerust over als je wilt!


Privacy Voorkeuren

Analytics

Nouk-san maakt gebruik van Google Analytics om statistieken te verzamelen. De cookies worden gebruikt om bezoeken te analyseren. De cookies verlopen na 2 jaar. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

_ga, _gid, _gat

Anti-spam

Nouk-san maakt gebruik van WP-SpamShield om spam tegen te houden. De cookies die hiervoor worden gebruikt, zijn nodig om de website te beveiligen en te laten functioneren. De cookies verlopen zodra de sessies is afgelopen of de browser wordt afgesloten. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

_wpss_p_, _wpss_h_, ckon1805, JCS_INENREF, JCS_INENTIM, NCS_INENTIM, PHPSESSID, SJECT1805, random 32 hex digit

WooCommerce

Nouk-san maakt gebruik van WooCommerce om gratis downloads en freebies aan te bieden. De cookies die hiervoor worden gebruikt, zijn nodig om de winkelmand te laten functioneren. De cookies verlopen zodra de winkelmand leeg is. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen

woocommerce_items_in_cart, wp_woocommerce_session_ (met unieke code erachter), woocommerce_cart_hash

WordPress

Nouk-san maakt gebruik van WordPress. De cookies zorgen ervoor dat jouw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in jouw browser als je reageert, zodat je jouw gegevens niet iedere keer hoeft in te vullen. De cookies verlopen na ongeveer een jaar, maar zijn ten allen tijde via jouw eigen browser te verwijderen.

comment_author_, comment_author_email_, comment_author_url_