Snailmail Magazine: stempel editie

Snailmail Magazine: stempel editie

Een tijdje geleden blogde ik over het Snailmail Magazine, de eerste editie. Sinds kort is er een speciale editie uitgekomen, namelijk één die helemaal over stempels gaat. In kleur. Op A5 formaat. Eigenlijk totaal anders dan het oorspronkelijke magazine, maar daarom juist ook leuk. Klik op ‘lees meer’ voor een kleine weergave van de inhoud.

Snailmail Magazine: stempel editie

De voorkant van de stempel editie. Zoals je ziet erg kleurrijk en bovendien vol ‘gestempeld’ met allerlei ontwerpen. Op het eerste gezicht vond ik hem erg druk, zeker omdat alles over elkaar heen staat. Een patroontje vind ik leuk, maar dan wel naast elkaar. Ik ben er nu wat meer aan gewend en ik vind hem nu vooral erg kleurrijk.

Snailmail Magazine: stempel editie

Om het even te benadrukken: het is een speciale editie van het Snailmail Magazine. Ontworpen door Ankepanke en Moosmade (vandaag kun je nog meedoen aan de winactie!).

Snailmail Magazine: stempel editie

Snailmail Magazine: stempel editie

Er zitten verschillende onderdelen in het magazine. Dit is de eerste, namelijk: maak zelf je stempel! De kleur groen staat hierbij voorop. Er staan praktische tips in, eigenlijk kun je meteen aan de slag. Erg leuk!

Snailmail Magazine: stempel editie

Snailmail Magazine: stempel editie

Het tweede gedeelte gaat over hoe te stempelen en heeft een paarse kleur gekregen, hoewel de stempelafdrukken wel andere kleurtjes hebben. De hartjes vond ik mooi en lief, dus vandaar dat ik deze in beeld heb gebracht. Natuurlijk kun je ze ook naast elkaar zetten, lijkt me leuk voor een envelop!

Snailmail Magazine: stempel editie

Snailmail Magazine: stempel editie

Het derde gedeelte van de stempel editie gaat over waar je kunt stempelen. En dat is eigenlijk overal! Gebruik je fantasie of bekijk de vele voorbeelden in het magazine. Dit deel heeft de kleur blauw gekregen dan komt duidelijk op deze bladzijdes terug. Bovendien zie je hier de combinatie van tekenen en grafisch ontwerp. Een mooi combinatie, mijn complimenten!

Snailmail Magazine: stempel editie

Snailmail Magazine: stempel editie

En dan… de tutorials. Natuurlijk zijn er al paarse, blauwe en groene tips aan bod gekomen, maar hier staan echt ‘doe-het-zelf’ handleidingen in. Vooral de laatste vind ik erg praktisch, deze staat hier boven afgebeeld.

Snailmail Magazine: stempel editie

Een aantal tips die bij de verschillende onderdelen staan. Vooral de linkse is erg handig om te onthouden. Zo werkt het niet alleen met stempels, maar ook met lino. Ik weet nog wel dat ik daar een keer een foutje in maakte. Erg jammer, want dit kan het ontwerp bederven… en het mooi houden van stempel is uiteraard ook handig. Ik ga binnenkort eens aan de slag, denk ik (en natuurlijk deel ik het dan op Nouk-san)!

Het Snailmail Magazine: stempel editie is verkrijgbaar bij Snailmail Shop voor €6,50.

7 gedachten over “Snailmail Magazine: stempel editie”

  1. Wat een grappig boekje! 6.50 vind ik daarentegen wel erg prijzig voor een boekje over stempels… Van dat geld koop ik liever een paar stempels!

  2. Ziet er heel leuk uit. Als ik nou aan het eind van de maand geld over heb, weet ik al wat ik ermee ga doen :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven