Sassy Clips Gold

Binder clips gold

Studio Stationery is een merk met verschillende kleurrijke en vrolijke stationery. Niet alleen papier, maar ze hebben ook wel eens leuke accessoires… zoals deze binder clips van goud in twee formaten!

Op Instagram heb je ze misschien wel eens voorbij zien komen… niet alleen mijn eigen account, maar ook op die van Studio Stationery en Elma de Jonge. Natuurlijk werkt Elma bij dit bedrijf, maar ze gebruikt de clips ook voor haar art journal waar zij veel in schetst en schildert. Ook weer heerlijk vrolijk én kleurrijk! Ik was daarom ook blij dat de binder clips van goud beschikbaar kwamen om aan te schaffen, want ze leken me erg mooi én praktisch.

Binder clips gold 2

Het duurde een tijdje voordat ik door had hoe ik de clips kon gebruiken. Stom, hè? Ik vond van wel! Ik heb de “uitsteeksels” eerst gewoon tegen elkaar aan gelaten, want op die manier krijg je ze aangeleverd. Ik dacht dat dit de klemmen al waren, maar dat blijkt dus niet het geval. Ik zocht het even na via Instagram namelijk. Wat moe je doen? De “uitsteeksels” naar achteren buigen zoals ze kunnen functioneren als heffingspunt. Zo kun je iets tussen de werkelijke klemmen plaatsen, zoals papier.

De klemmen zijn erg stevig en je hebt iets van kracht nodig om ze open te krijgen, maar het voordeel is wel dat ze goed klemmen! Voor extra stevigheid kun je de “uitsteeksels” weer terug plaatsen, maar ik vind het mooier om deze gewoon te laten waar ze zijn. Bovendien zijn de “uitsteeksels” te gebruiken om iets op te hangen, zoals op de onderstaande foto.

Binder clips gold 3

De clips zijn heel mooi goud. Erg fijn, want het is wel een neutrale kleur. Het is overal voor te gebruiken! Ik vind het mooist bij mint/roze zoals mijn huisstijl of zwart en wit, maar toch. Het kán en dat is fijn aan zulke clips! Daarbij staat het ook wel chique. Met dank aan Bringing Happiness voor de mooie printable die ik nu mooi heb kunnen ophalen met een clip.

De clips zijn verkrijgbaar in sets van 4. De grote clips zijn €5,95 en de kleine clips zijn €4,95 per sturen, verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

1 gedachte over “Sassy Clips Gold”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven