Rhonna Designs

mrt 16, 2014

Rhonna Designs

Het is een tijdje geleden dat ik creatieve apps op mijn iPhone heb gezet, onder andere Rhonna Designs. De laatste tijd ben ik hier pas een beetje actief mee bezig. Het is heel gemakkelijk om leuke creaties te maken zonder al te veel moeite hiermee!

De app is te gebruiken voor foto’s, maar ook met leuke achtergronden. Daarbij zijn er ook veel verschillende formaten. Ikzelf gebruik vooral het vierkant formaat zodat ik ze op Instagram kan posten, maar voor deze post creëerde ik nog iets anders:

Rhonna Designs 1

Dit design is gemaakt door een bestaande achtergrond in de app, een doodle vlaggetjeslijn en een leuk lettertype. Een beetje droevige kleurtjes misschien, maar ik vond het wel mooi bij elkaar passen. Hoe werkt de app? Zo:

Rhonna Designs 2

Allereerst krijg je een openingsscherm waarin je kunt kiezen waarmee je wilt beginnen: een foto maken of er één uitkiezen (je vindt hier ook de achtergronden). Daarna kies je het formaat. Vervolgens kun je aan de bovenkant van het scherm verschillende opties vinden: voeg teksten en doodles links toe of pas maskers, frames en filters rechts toe. En alles kan door elkaar heen, dus dat is nog wel het leukste. Lekker aan de slag dus!

Rhonna Designs 3

Rhonna Designs 4

Koop Rhonna Designs voor €1,79 in de Apple store en voor €1,47 bij Google Play.

3 Reacties

  1. Heb jij die gemaakt? Dat is wel een hele leuke app! Ik ben vandaag ook nog achter een app gekomen, die is wel leuk voor filters! En dat is de app Mextures! Maar dat is wel echt meer om foto’s te bewerken.

    Antwoord
    • Haha, nee, ik heb de app niet gemaakt. Was het maar waar ;)

  2. Super leuke app! Heb ‘m meteen gedownload.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *