Project life juli, augustus & september 2014

12 november 2014

Project life juli, augustus & september 2014

Oeps! Ik moet eerlijk bekennen dat ik in oktober niet gedacht heb om bezig te gaan met Project Life. Maar gelukkig dacht ik er wel aan in november, dus ging ik aan de slag. Foto’s selecteren, laten drukken bij de HEMA en in het album doen met leuke kaartjes erbij.

Project life juli, augustus & september 2014a

Juli! De eerste maand van de vakantie. Lekker in de tuin zitten met een boek en ijs, terwijl de dieren erbij komen liggen. Een familiefeest en mijn achternichtje vasthouden. Eind juli in de auto naar Italië!

Project life juli, augustus & september 2014b

De eerste week van augustus zaten we lekker nog in Italië. Deze maand meerdere verjaardagen, één tijdens de vakantie en twee vlak daarna met een leuk uitje. En ik zag mijn lieve poesjes weer. Ik mis ze echt als ik even van huis ben. Het zijn ook zulke schatjes!

Project life juli, augustus & september 2014c

Als laatste september. Ik heb voornamelijk door drukte niet zoveel tijd gehad voor fotograferen en social media in deze maand, maar toch kon ik nog wel een pagina vullen. Ik vind het belangrijk dat er een globaal overzicht wordt gegeven, dus het is in mijn ogen niet erg. Ik ben weer blij me het resultaat!