Prints van Eunoia Studio

Eunoia Studio: 'a home is made of love and dreams' & 'do whatever makes you happy ' prints

Op 22 april verhuisde Angelina haar website en blog naar een nieuw onderkomen, namelijk Eunoia Studio. Eerst kon ik het eerste gedeelte van de naam niet spellen, onderhand vind ik het een mooie en inspirerende naam. Net als de prints die zij in haar shop verkoopt. 

Momenteel staan er acht verschillende ontwerpen in de shop te pronken. Stuk voor stuk uniek ontworpen door Angelina en met mooie quotes erop afgebeeld. In deze blogpost behandel ik twee van deze prints, namelijk ‘a home is made of love and dreams’ en ‘do more of what makes you happy’.

Eunoia Studio: 'a home is made of love and dreams' & 'do whatever makes you happy ' prints

Allereerst wil ik opmerken dat zowel de prints in deze review als de rest van de ontwerpen in de shop van Eunoia Shop een vrolijke uitstraling hebben, zowel door de designs als door de teksten die erop staan. Toevallig zijn de bovenstaande ontwerpen twee favorieten.

Eunoia Studio: 'a home is made of love and dreams' & 'do whatever makes you happy ' prints

De eerste vind ik goed passen bij mijn idee van een thuis, daarbij is hij simpel maar toch ook effectief geïllustreerd. Op de foto hierboven zie je dat het zwarte wel dekkend is, maar niet 100%. Dat vind ik juist wel leuk. Bovendien vind ik de kleur zwart helemaal niet negatief over komen, iets wat ik wel had gedacht toen ik de print in de shop zag staan.

Eunoia Studio: 'a home is made of love and dreams' & 'do whatever makes you happy ' prints

En een close-up van de tweede print. De woorden die eruit moeten springen, zijn extra illustraties bij gemaakt. Opnieuw simpel, maar erg effectief. Angelina werkt sowieso veel met deze twee eigenschappen, dat is haar kracht. En dus ook de kracht van Eunoia Studio. Beide prints zijn bij uitstek geschikt om in te lijsten, aangezien ze op A6 formaat zijn gedrukt. Volgens de website is het mogelijk om de prints in twee formaten te verkrijgen, namelijk 10 cm (print) of 20 cm (poster). Ik kreeg ze op het formaat van een ansichtkaart. Dit zijn de prints overigens niet, want de achterkant is wit en blanco. Overigens zijn de print wel als een kaart te gebruiken, zowel los als met envelop.

Eunoia Studio: 'a home is made of love and dreams' & 'do whatever makes you happy ' prints

De prints zijn gedrukt op stevig en mat papier. Eventueel zonder lijstje ophangen is daarom ook geen probleem. Deze prints komen met liefde in mijn collectie terecht, ook al zijn het dan officieel geen kaarten. Misschien dat ze ooit ter inspiratie in mijn toekomstige kantoor komen te hangen, mocht ik deze in de toekomst krijgen!

Alle ontwerpen zijn verkrijgbaar bij Eunoia Studio. De prints met een illustratie kosten €1,95 per stuk en de posters zijn €3,95 per stuk.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

2 gedachten over “Prints van Eunoia Studio”

  1. De ‘a home is made of love and dreams’ heb ik ook. Vind die erg mooi! Juist doordat sommige letters wit zijn, is het zwart iets meer op de achtergrond. Ook die andere vind ik erg leuk! Die pijltjes bij ‘you’ vind ik schattig!

    Ik vind haar prints heel leuk voor aan de muur tussen foto’s of in een lijstje met een kaarsje, of een klein vaasje er naast.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven